İzmir'de elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

İzmirde elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2001 00:00


İzmir'in Konak, Bornova, Buca ve Karşıyaka ilçelerine trafo merkezlerinde yapılacak çalışmalar dolayısıyla yarın ve pazar günü bir süre elektrik verilemeyeceği bildirildi.

İzmir Elektrik Dağıtım Müessesesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Bornova ilçesine bağlı Pınarbaşı mahallesi, Gökdere köyü, Dostlar Sitesi, MTA kampusü, Pınarbaşı ve Ankara asfaltı üzerindeki bazı sanayi müşterileri ile Bornova EGS Park Alışveriş merkezinde yarın saat 07.15-09.15 arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Buca ilçesine bağlı Kaynaklar beldesi, sebze meyve ve balık halleri ve civarı ile Gaziemir Aksan Hipermarketi'nde de aynı saatlerde elektrik kesintisine gidilecek.

Karşıyaka ilçesine bağlı Yamanlar Karatepe mevkiindeki TRT istasyonu ile özel radyo ve televizyonların yansıtıcı istasyonlarının yanı sıra Gültepe, Milet, Mehmet Akif, Saygı, Ferahlı, Tuna, Meriç, Gaziosmanpaşa, Altındağ, Çamdibi, Meriç, Şirintepe, 27 Mayıs, Zeytinlik ve Boğaziçi mahalleleri ile Manifaturacılar Sitesi'ne de yarın 07.15-09.15 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Konak ilçesine bağlı Saygı, Mehmet Akif, Ferahlı, Gültepe, Huzur, Trakya ve Anadolu mahalleleri ile Bornova ilçesine bağlı Altındağ, Birlik, Merkez, Çamkule, Zafer, Çamdibi, Tuna, Meriç ve Gazi Osmanpaşa mahallelerinde ise 18 Şubat Pazar günü saat 06.00-13.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Yine İzmir Basma Fabrikası ve Manifaturacılar Sitesi, Samantepe, Meriç ve Altındağ sanayi siteleri ile Basma Sanayi ve Dokuma fiderlerinin tamamına da aynı gün elektrik verilemeyecek.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!