İzmir, Aydın ve Bursa'da alevlerle mücadele

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2024 14:25

İzmir'in Foça ilçesinde çöplükte çıkan yangın, ormana sıçradı. Aydın'ın Efeler ilçesinde dezeytinlikte yangın çıktı. İki yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Öte yandan Bursa'nın Mudanya ilçesinde zeytinlikte başlayıp, ormana sıçrayan yangın, itfaiye tarafından kontrol altına alındı.

Haberin Devamı

İzmir'in Foça ilçesinde Yenifoça Mahallesi'ndeki çöplük alanda, saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler, yakındaki ormana sıçradı.

Çevredekiler, yangını orman ekiplerine bildirdi. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 9 uçak, 7 helikopter, 30 arazöz, 6 su ikmal, 5 dozer ve 8 yer ekibi ile yangına havadan ve karadan müdahale başlatıldı.

AYDIN'DA ZEYTİNLİK YANGINI

Aydın'ın Efeler ilçesinde Ambarcık Mahallesi yakınlarındaki zeytinlikte, saat 15.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye Aydın Orman İşletme Müdürlüğü, Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.

İzmir, Aydın ve Bursada alevlerle mücadele

Haberin Devamı

BURSA'DA ZEYTİNLİKTE ÇIKAN YANGIN, ORMANA SIÇRADI

Bursa'nın Mudanya ilçesinde zeytinlikte başlayıp, ormana sıçrayan yangın, itfaiye tarafından kontrol altına alındı.

Yangın, Hançerli Mahallesi'ndeki zeytinlikte öğle saatlerinde çıktı. Alevlerin yükseldiğini görenlerin ihbarıyla bölgeye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Alevler, rüzgarın etkisiyle ormana sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Bölgede 5 araç ve 16 personel ile soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

İzmir, Aydın ve Bursada alevlerle mücadele


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!