İşyeri sahipleri ile kiracı kavgası: 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

İşyeri sahipleri ile kiracı kavgası: 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2009 12:06

ESKİŞEHİR’de işyeri sahipleri ile kiracı arasında çıkan kavgada biri tabanca, biri bıçakla olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Alkollü olduğu bildirilen Nevzat Avcı (49) kendini mahkeme kararıyla işlettiği Tekel bayii dükkanından çıkarmak isteyen işyeri sahipleri Erdal Danış (60), kardeşi Zeki Danış (57), yeğeni Cihan Danış (27) ve akrabaları Cevat Sezer (33) ile tartıştı. Çıkan kavgada Nevzat Avcı, bıçakla Cihan Danış’ı karnından hafif şekilde yaralandı. Oğlunun yaralandığı gören baba Zeki Danış ruhsatlı tabancasını çıkararak ateş etti. Tabancadan çıkan kurşun Nevzat Avcı’nın boynunu sıyırıp geçti.

Olayda bıçakla yaralanan Cihan Danış ile aldığı yumruk darbeleriyle yaralanan babası Zeki Danış Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne, boynundan tabancayla hafif şekilde yaralanan Nevzat Avcı ise Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil Serviste gerekli tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edilen Nevzat Avcı, Zeki Danış ve Cihan Danış ile kavga olayına karışan Erdal Danış ve Cevat Sezer polis tarafından gözaltına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!