İstinat duvarı üstlerine yıkıldı

Güncelleme Tarihi:

İstinat duvarı üstlerine yıkıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2023 07:00

Antalya’nın Finike ilçesinde dün saat 16.00 sıralarında Gökbük İlkokulu öğrencileri Mihriban Kaftanlı (7), Serkan Can Burul (6) ve 2 arkadaşı okul çıkışı, birlikte oynamaya gitti. Çay kenarındaki bir eve ait istinat duvarının yanında bulunan banka oturdular. 4 arkadaşın üzerine 5 metrelik taş duvar yıkıldı. 

Haberin Devamı

Mihriban Kaftanlı ve Serkan Can Burul göçük altında kaldı. Diğer çocuklardan biri koşarak uzaklaşırken, diğeri ise üzerine devrilen birkaç parça taşın altından çıkıp kurtulmayı başardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

2 SAATTE ÇIKARILABİLDİ

Ekipler, göçük altında kalan Mihriban Kaftanlı ve Serkan Can Burulu çıkarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından Mihriban Kaftanlı ve Serkan Can Burul çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Hastaneye kaldırılan çocuklardan Mihriban Kaftanlı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tedaviye alınan Serkan Can Burul’un hayati tehlikesinin bulunmadığı ve hafif sıyrıklarla olayı atlattığı öğrenildi. Mihriban Kaftanlı’nın cesedi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna gönderildi. Finike Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan yıkılan duvarın arazi sahibi tarafından 2 yıl önce yenilendiği belirtildi.                      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!