İŞTE SON GÖRÜNTÜSÜ

Güncelleme Tarihi:

İŞTE SON GÖRÜNTÜSÜ
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2012 00:00

Azer Bülbül, önceki gün Antalya’da, kaldığı otel odasında ölü bulundu. Gözaltına alınan Sibel A. “Tavernada tanışıp otele gittik. Ne olduğunu bilmediğim bir hap kullandı. Sonra fenalaştı” dedi. Bülbül’ün müzik direktörü Mehmet Duran “İki yıldır alkol bile kullanmıyordu” diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Antalya’daki bir tavernada sahneye çıkan Azer Bülbül, önceki gün saat 18.00 sıralarında, kaldığı Mostar Otel’in 408 No’lu odasında ölü bulundu. Yapılan otopsi sonucu, 43 yaşındaki şarkıcının, bulunmasından yaklaşık 13 saat önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Bu arada, Bülbül’ü dinlemeye gelen ve programdan sonra onunla otele giden 24 yaşındaki Sibel A. da gözaltına alındı.

İŞTE AZER BÜLBÜL'ÜN SON GÖRÜNTÜLERİ / WEB TV

BİRLİKTE OLMADAN ÖNCE BİR HAP ALDI

Antalya Emniyeti’nde  ifadesine başvurulan Sibel A. şunları söyledi: “Azer Bülbül’ün tavernada program yaptığını duyunca kendisini dinlemek için oraya gittim. Kendisiyle tanıştık ve hayranı olduğumu söyledim. Sonra arkadaş olduk. Program bitince birlikte otele gittik. Burada ne olduğunu bilmediğim bir hap kullandı. Sonra birlikte olduk. Bir süre sonra fenalaştı. Ben de korktuğum için hemen giyinip hızla oradan ayrıldım. Öldüğünü bilmiyordum.”
Otelin güvenlik kamera kayıtlarında saat 04.30 sıralarında Sibel A.’nın hızlı adımlarla otelden ayrıldığı görüldü. İhmal sonucu ölüme sebebiyet vermek suçlamasıyla gözaltına alınan genç kadını savcılık serbest bıraktı.

Haberin Devamı

AZER BÜLBÜL'ÜN YANINDAYDI / WEB TV

OPERASYON GEÇİRECEKTİ

Azer Bülbül’ün Müzik Direktörü Mehmet Duran ünlü şarkıcının hap kullandığı, buna bağlı kalp krizi sonucu öldüğü iddialarına karşı çıktı. Adli Tıp Morgu’na gelen Duran, Bülbül’ün yeni çıkardığı “Duygularım” isimli albümünün tanıtımı için Antalya’daki bir barda sahne aldığını söyledi. Gece 01.00’de programını bitirdikten sonra Bülbül ile kaldıkları otele geldiğini anlatan Duran, Bülbül’ün kendisine çok yorulduğunu hemen uyuyacağını söylediğini belirtti: “O gece yine saat 01.00 gibi otele geldik. Azer saat 14.00 gibi kalkardı. Biraz geç kalınca cep telefonuyla aradım. Cevap vermeyince resepsiyona geçip otel görevlisine arattım. Sonra yedek anahtarla odasına girdim. Yorgan üstündeydi. Hemen açtım yüzünü, morarma başlamıştı. Ambulans çağırdık. 112 görevlileri, ilk incelemenin ardından kalp krizi sonucu öldüğünü bildirdi. Zaten Azer’in ritim bozukluğu vardı. İstanbul’a dönüşte bir kalp operasyonu geçirecekti. İlaç ya da uyuşturucu kullandığı yönündeki iddialara ihtimal vermiyorum. Kendisi iki yıldır alkol bile almıyordu. Savcılıktan çıkacak rapor bunu doğrulayacaktır.”

Haberin Devamı

AZER BÜLBÜL ÖLÜ BULUNDU / WEB TV

RAPOR BİR HAFTA SONRA

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şeraz da yapılan ilk incelemede herhangi bir yabancı maddeye rastlanmadığını söyledi ve ekledi: “Kalp damarlarından ikisinin tıkalı olduğu belirlendi. Ancak, vücutta herhangi bir yabancı madde olup olmadığı, vücuttan alınan örneklerin toksikolojik sonuçlarının gelmesiyle kesin olarak ortaya çıkacak. Bu da en az bir hafta sürer.” m DHA

Geçen yılki röportajında ‘1.5 yıldır temizim’ demişti

Gerçek adı Sübutay Kesgin olan Azer Bülbül, 1969’da Kars’ta dünyaya geldi, sonra ailesiyle Almanya’ya yerleşti. Müzik dünyasına “Garip Yolcu” albümüyle adım atan Bülbül, “Yalan Olur”, “Ben Sana Vurgunum” ve “Fırat” albümleriyle yola devam etti. Asıl çıkışını ise 1996’da piyasaya sürdüğü “Ben Babayım” albümüyle yaptı. O albümde yer alan “Yaralandın mı Ey Can” ve “Dokunmayın Çok Fenayım” şarkıları çok ses getirdi. 15 Şubat 2001’de evinde kokain partisi düzenlediği için 10 ay hapis cezası alan ve bu cezası paraya çevrilen Bülbül, geçen yıl bir röportajında “18 ay uyuşturucu tedavisi gördüm. 1.5 yıldır da temizim. Artık o günleri anmak bile istemiyorum” demişti.

Haberin Devamı

AZER BÜLBÜL'ÜN CENAZESİ İSTANBUL'A GETİRİLDİ / WEB TV

BUGÜN TOPRAĞA VERİLİYOR

Azer Bülbül’ün plak şirketi sahibi Suna İlgin, cenazenin bugün Esenyurt Camii’nde öğleyin kılınacak cenaze namazından sonra Esenyurt Mezarlığı’nda toprağa verileceğini söyledi. Azer Bülbül’ün otelindeki özel eşyaları ve kostümleri yakınlarına verildi. Bülbül’ün cenazesi dün akşam THY’nin tarifeli uçağıyla İstanbul’a getirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!