İşte kar nedeniyle okulların tatil olduğu iller

Güncelleme Tarihi:

İşte kar nedeniyle okulların tatil olduğu iller
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2011 08:20

Kar yağışı nedeniyle baız illerde eğitime ara verildi.

Haberin Devamı

ARTVİN

Kar yağışının yer yer devam ettiği Artvin’in merkeze bağlı köylerinde ilk ve orta deceli okullarda eğitime bugün de başlanamadı.

Alınan karara göre yağışın etkisini sürdürdüğü Artvin merkeze bağlı köyler ile Şavşat İlçe merkezindeki okullar 1 gün, Murgul İlçesi’nde ise, hafta sonuna kadar tatil edildi. Artvin kent merkezindeki ilk ve orta dereceli okullar pazartesi günü sona eren sömestr tatili ardından 2 gün tatil edilmişti. Kent merkezinde bugün eğitime yeniden başlandı.

RİZE

Rİize’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil edildi.

Kar yağışı Ardeşen, Çamlıhemşin ve Kalkandere ilçelerinde hayatı olumsuz etkiledi. Bu 3 ilçede okullar 1 gün tatil edildi. Bu arada, Rize’de 135 köy yolu da kar yağışı sonrasında ulaşıma kapandı.

TRABZON

Haberin Devamı

Trabzon’un bazı ilçe ve köylerinde kar nedeniyle okullar tatil edildi.

Trabzon Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre ilk ve orta dereceli okullar, kar yağışının etkili olduğu Dernekpazarı İlçesi’nde 2, Tonya, Hayrat ve Köprübaşı ilçelerinde de bir gün tatil edildi. Arsin, Araklı, Arsin, Çarşıbaşı ve Of ilçelerinin köylerinde, Maçka İlçesi’nin ise Galyan, Şahinkaya ve Temelli beldelerinde de eğitime bir gün ara verildi.




 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!