İşte Balbay'ın seçim bürosu

Güncelleme Tarihi:

İşte Balbayın seçim bürosu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2011 13:21

Ergenekon Davası'nın tutuklu sanığı gazeteci Mustafa Balbay, CHP İzmir 2’inci Bölge Milletvekili adayı.. Ancak şu an Silivri Cezaevi'nde kalıyor. Balbay, seçim bürosu açmış. İki odalı, tek başına kaldığı tecrit hücresinin bir odasını seçim bürosu yapmış.

Haberin Devamı

BALBAY HÜCRESİNDE SEÇİM OFİSİ AÇTI / Foto Galeri

 

www.egedesonsoz.com 'de yer alan habere göre Balbay, yaşadıklarını ''Yarım yamalak bir koğuşa yerleştirdiler. Tuvaletin çeşmesinde yıkadım bir süre bardaklarımı, tabaklarımı. Sayısız kere teknik elemanlar geldi, sonunda bir bardak yıkayabileceğim bir muslukla bir küçük mutfak bankosu yerleştirdiler. Biz bittik, tamirat bitmedi. Zamanından önce ve acele ile yerleştirildiğimiz bu cezaevinde sorunlarımız var. Ancak görevliler bize karşı çok iyi davranıyor. Geçen gün bir gardiyan geldi, haftada üç gün bizim mektup günümüzdür, o günlerden bir gün. Elinde bir demet mektup. Suratından düşen bin parça. Hayrola ne oldu, diye sordum. Yok bir şey diye yanıt verdi, üsteledim, bir derdin mi var, diye. “Vallahi yok bir şey, size bugün az mektup gelmiş ona üzüldüm” sözleriyle özetliyor.

Haberin Devamı

 

 

Balbay, sonra da seçim bürosu açtığının müjdesini veriyor. İki odalı, tek başına kaldığı tecrit hücresinin bir odasını seçim bürosu yapmış. ''CHP İzmir 2’inci Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Balbay Seçim Bürosu'' yazmış. Seçim bürosunun kapısına Mustafa Kemal Atatürk’ün kalpaklı bir fotoğrafınıasmış, ardında Türk Bayrağı olan… Mavi kapı üzerinde kırmızı-beyaz bayraklı Atatürk posteri var.

 

Seçim bürosunun açılışına katılan olmamış. Çiçek gönderen de olmamış, büronun açıldığınıduyan da yok. Gelen de olmamış. Seçim bürosu bomboş..

Mustafa Balbay, “Zaten kimseye davet göndermedim” diyor.

 

İŞTE YAZININ TAMAMI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!