İŞTE 'ARTİZ' ADAYLARI

Güncelleme Tarihi:

İŞTE ARTİZ ADAYLARI
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2011 09:55

Kanal D’nin yeni yarışma programı “Artiz Mektebi”nin 20 finalisti, haftalar süren bir maratonun sonunda belirlendi.

Haberin Devamı

Elit Çam                             
Doğum yeri: Malatya    
Doğum tarihi: 08.08.1988     
Boy: 1.76 m.                 
Hakkında: ODTÜ Sosyoloji mezunu. Değişim Atölyesi Oyuncuları ve Ekin Tiyatrosu başta olmak üzere özel tiyatrolarda birçok oyunda rol aldı. Karşıyaka Belediye Tiyatro’da eğitim aldı ve Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda oyunculuk yaptı. Düsseldorf’ta Ziya Azazi ile modern dans workshop’una katıldı. Best Model of Turkey 2009’a katıldı ve çeşitli ödüllerle ilk modellik deneyimini yaşadı. Ayrıca Miss Friendship International 2010 China’da Türkiye’yi temsil edip Çin-Türkiye İyi Niyet Elçisi seçildi. 6 yıldır oyunculuk ve sunuculuk yapıyor.

Kıvanç Baran Arslan
Doğum yeri: Ankara                     
Doğum tarihi: 01.07.1988     
Boy: 1.89 m.
Hakkında: Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi. 10 yıldır amatör ve profesyonel tiyatrolarda rol alıyor. Ayrıca kamera önü oyunculuğu; 11-14 yaş arası drama eğitimi aldı. Amatör olarak 8 yıldır sahnelere çıkıyor. Ankara Atölye Sahnesi’nde “Cesaret Ana” gibi tiyatro oyunlarında yer aldı.

Haberin Devamı

Kübra Balcan  
Doğum yeri: İstanbul 
Doğum tarihi: 27.03.1992  
Boy: 1.68 m.
Hakkında: İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Bölümü 2. sınıf öğrencisi. 4 yaşındayken bir market reklamında oynadı, ayrıca okul konserleri ve yakın zaman şehir tiyatrolarında festival kapsamında sahne aldı.

Mahir Berkant Varol
Doğum yeri: Ankara
Doğum tarihi: 06.07.1985
Boy: 1.85 m.
Hakkında: Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ndeki eğitimini 3. sınıfta terk etti. Eğitimine Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde devam ediyor. Lise yıllarında kursiyer olarak katıldığı Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi’ndeki sene sonu oyununda başrol oynadı. 2009 yılında Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde diksiyon ve oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca 2010 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu’nda üç oyunda yer aldı.

Özgür Şeker
Doğum yeri: Malatya
Doğum tarihi: 29.12.1987
Boy: 1.75
Hakkında: Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sosyoloji Bölümü 2. sınıf öğrencisi. Üniversite tiyatro kulübünde ses, sahne, kostüm, makyaj ve doğaçlama eğitimi aldı. Müzik eğitimini 11 yıldır kendi imkanlarıyla sürdürüyor. Lisede ve üniversitede konser turneleri ile sahne deneyimi kazandı ve Adana’da yerel bir kanal olan Kanal A’da her hafta canlı yayın yapıyor.

Haberin Devamı

Şeyma Burcu Gül
Doğum yeri: Samsun
Doğum tarihi: 15.05.1989
Boy: 1.65 m.
Hakkında: Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Seyahat İşletmeciliği 4. sınıf öğrencisi. Samsun Gazi Belediyesi Konservatuvarı’ndan (2004-2008) onur belgesiyle mezun olduktan sonra 8. Lions Tiyatro Ödülleri’nde Kerem Yılmazer ‘Genç Yetenek’ Teşvik Ödülü’nü aldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tiyatro bölümü 2. sınıfta eğitimini sürdürüyor.

Tülay Köneçoğlu
Doğum yeri: İstanbul
Doğum tarihi: 29.10.1990
Boy: 1.55 m.
Hakkında: Müjdat Gezen Sanat Merkezi Türk Halk Müziği ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık 2. sınıf öğrencisi. Beykoz Vakfı Sanat Merkezi’nde, Beykoz Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nda eğitim aldı. Bora Seçkin, Göksel Arslan, R. Sinan Akbaşak ve Ercan Koçak gibi eğitmenlerden özel dersler ve İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’ne hazırlık aşamasında şan, s olfej, ritim, bağlama, gitar ve keman dersleri aldı. Bazı tiyatro oyunları ve reklam filmlerinde rol aldı.

Haberin Devamı

Yağmur Çağlan  
Doğum yeri: Ankara
Doğum tarihi: 06.03.1991
Boy: 1.65 m.
Hakkında: Kırıkkale Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü’nü terk ettikten sonra dershane kantin işletmeciliğine başladı. Gitar eğitimi ve sertifikası var. Ayrıca okul gösterileri, belediye konserleri ve yaşam merkezi etkinliklerinde yer aldı.

Yiğit Yapıcı
Doğum yeri: Muğla
Doğum tarihi: 30.07.1988
Boy: 1.78
Hakkında: Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümü burslu olarak kazandı fakat 1. sınıfta maddi sebeplerden dolayı okulu terk etti. 20 yaşındayken İzmir Sanat Kulesi’ne kursiyer olarak başladı. Eğitimine İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde devam etti. Sınavlara hazırlık sürecinde şan ve hareket dersleri aldı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!