İstanbul'da vahşet: 4 ölü

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda vahşet: 4 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2009 10:22

İstanbul'da, 4 kişi bıçaklanarak öldürüldü, bulundukları ev ateşe verilerek yakıldı.

Haberin Devamı

İSTANBUL Arnavutköy'de aralarında felçli yaşlı bir kadının da bulunduğu 4 kişi bıçaklanarak öldürüldü. Katil ya da katiller cinayetlerden sonra cesetlerin bulunduğu tek katlı evi ateş vererek yaktı.

Yıllar önce sobadan sızan gaz yüzünden zehirlenerek felç geçirdiği için yatağa bağlı yaşayan Aliye Sokullu ile düzenli bir işi olmayan oğlu Ahmet Sokullu'nun birlikte yaşadığı Hadımköy, Hastane Mahallesi, Bahar Sokak, No 1'de tek katlı evden, saat 05.00 sıralarında dumanlar yükseldi. Çevredekiler hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Söndürme çalışmasından sonra itfaiye ekipleri evde cesetler ile karşılaştı. Bunun üzerine jandarma ekipleri evde inceleme yaptı. Cesetlerin, eşinden kalan emekli maaşı ile geçinen Aliye Sokullu ve Ahmet Sokullu ile Ahmet Sokullu'nun arkadaşları Atilla Kabadayı ve Ramazan Özgönül'e ait olduğu belirlendi. Jandarmanın ilk belirlemelerine göre, dört kişi bıçaklanarak öldürüldü sonra da cesetlerin bulunduğu ev ateşe verildi.

Çevre sakinleri Ahmet Sokullu'nun arkadaşı Ramazan Sokullu'nun Arnavutköy Belediyesi'nin itfaiyesinde şoför olarak çalışırken emekli olduğunu söyledi. Acil bir durumda tek taklı evin pencelerinden hemen dışarı çıkılacağını söyleyen jandarma, iz bırakmamak için de evin kundaklandığı üzerinde duruyor. Yangının Ahmet Sokullu'nun cesedinin bulunduğu yatak odasında başladığı ve en çok da evin bu bölümünün zarar gördüğü belirlendi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!