İstanbul'da rüzgar elektrikleri kesti

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda rüzgar elektrikleri kesti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2003 20:41

İstanbul'da olumsuz hava koşulları etkisini artırıyor. Ali Sami Yen'de oynanacak G.Saray-Denizlispor maçı yarına ertelendi. İlçelerde elektrik kesintileri yaşandı.

Haberin Devamı

İstanbul'da olumsuz hava koşulları hayatı etkilemeye devam ediyor. Süper Lig'de bu akşam oynanacak Galatasaray-Denizlispor maçı kar yağışı nedeyle yarın saat 16.30'a ertelendi.

Şiddetli rüzgar nedeiyle bazı ilçelerde elektrik kesintileri yaşandı. Taksim-Levent arasında çalışan matro da elektrik kesintilerinden etkilendi. Olumsuz hava koşulları yüzünden şehirde bazı ana arterlerde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) yetkililerinden alınan bilgiye göre, gün boyunca etkili olan yağış ve şiddetli rüzgar, akşam saatlerinde Ambarlı ve Hamitabat enerji dağıtım santrallerinin arızalanmasına yol açtı. Santrallerin devreden çıkmasıyla birçok ilçede elektrik akımları kesildi.

Yetkililer, BEDAŞ ekiplerinin hatlara besleme yaparak bazı ilçelere akım vermeye başladığını ve çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdiler.

(Hürriyetim-A.A.)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!