İstanbul'da miting, bayram provası ve maraton trafiği

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda miting, bayram provası ve maraton trafiği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2002 18:22

İstanbul'da, 29 Ekim Cumhuiyet Bayramı'nın provası ve Avrasya Maratonu ile siyasi partilerin 7 ayrı yerde düzenlediği mitingler nedeniyle birçok yol trafiğe kapatıldı.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Bayramı provasından dolayı Vatan Caddesi ve bu caddeye çıkışı sağlayan yollar,sabahtan öğle saatlerine kadar araç trafiğine kapalı kaldı.

Avrasya Maratonu ile 15 kilometrelik koşu ve halk koşusu nedeniylede 08.00 ile 14.00 saatleri arasında, Boğaziçi Köprüsü, Mecidiyeköy tercihli otobüs yolu, Taksim, Şişhane, Unkapanı Köprüsü, Aksaray, Sahil Yolu, Ataköy, Yedikule, Yenikapı, Sarayburnu, Eminönü, Karaköy, Kabataş ve Osmanbey güzergahlarındaki yollar da araç trafiğine kapatıldı.

Bu etkinlikler dışında, AK Parti'nin Zeytinburnu, DSP ve ANAP'ın Kartal, DEHAP'ın Eyüp, BBP'nin Çağlayan, ÖDP ve İP'in Kadıköy'de miting yaptıkları alanlar ile buralara giriş ve çıkışları sağlayan yollar da araç trafiğine kapalı tutuldu.

Prova, koşu ve mitinglerin tamamlanmasından sonra söz konusu güzergahlardaki ulaşım normale döndü.

Haberin Devamı

Bu arada İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde, Vali Yardımcısı Ali Cafer Akyüz başkanlığında faaliyet gösteren ''Seçim Koordinasyon Merkezi''ne, mitinglere ilişkin olumsuz bir olay bildirilmediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!