İstanbul'da insanlık ayıbı

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda insanlık ayıbı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

İstanbul'un en merkezi yerlerinden Dolmabahçe'de dün sabaha karşı büyük bir sağlık rezaleti yaşandı. Antalya'ya tatile gitmek üzere Fatih'teki evlerinden dün sabaha karşı hareket eden doktor çift ve 5 yaşındaki çocuklarının bulunduğu otomobile, Dolmabahçe'de aşırı hız yapan alkollü sürücü çarptı. BMW'li trafik canavarının çarptığı otomobilin ön tarafı parçalanırken, yaralanan Doktor Emel Gür, uzandığı kaldırımda, acılar içinde kıvranarak yarım saat ambülans gelmesini bekledi.

Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan oğlu Ege'yi kucağına alıp, eşinin başında endişe içinde bekleyen Doktor Ümit Gür, ambülansın gecikmesine, ‘‘Böyle rezalet olmaz’’ diye isyan etti.

Yıllık izne çıkan Haseki Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi'nde görevli Dr. Ümit Gür, aynı hastanede anestezi uzmanı olarak çalışan eşi Dr. Emel Gür ve 5 yaşındaki oğulları Ege, Antalya'ya tatile gitmek üzere dün 05.00 sıralarında yola çıktılar.

TATİL ZEHİR OLDU

Fatih'teki evlerinden hareket eden Gür Ailesi'nin içinde bulunduğu otomobil, Dolmabahçe Caddesi üzerindeki virajda, karşı yönden gelen Uğur Demirtaş'ın kullandığı otomobille çarpıştı. Kazada 35 yaşındaki Emel Gür boynundan yaralandı, eşi ve oğlu Ege ise yara almadan kurtuldu.

İstanbul'un en merkezi yerlerinden Dolmabahçe'deki kaza yerine sabaha karşı trafik çok açık olmasına rağmen ambülans ancak yarım saat sonra gelebildi. Kaza yerinde toplananların tepki gösterdiği ambülanstaki görevliler, kaldırımda yatan meslektaşlarının yanına gittiler. Zedelenen boynuna, boyunluk takılan Doktor Emel Gür, daha sonra görevli olduğu Haseki Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç kadının hayati tehlikesinin olmadığı, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Bu arada 29 yaşındaki Uğur Demirtaş'ın yapılan muayenesinde, 238 promil alkollü olduğu belirtildi. Demirtaş, polis tarafından gözaltına alındı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!