İstanbul'da hangi yollar kapanacak? İşte 8 Mayıs Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda hangi yollar kapanacak İşte 8 Mayıs Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2022 00:32

İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar İstanbul Valiliği tarafından açıklandı. Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları nedeniyle yapılacak eğlenceler dolayısı ile İstanbul'da 8 Mayıs Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacak. İstanbul'da kapatılacak yolları kullanacak olan sürücülerin trafiğe çıkmadan önce, alternatif yol güzergahlarını öğrenip kullanmaları önem arz edecek. Peki, bugün İstanbul'da hangi yollar kapanacak ve ne zaman açılacak? İşte, 8 Mayıs Pazar günü İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahların listesi

Haberin Devamı

Pazar günü İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar belirlendi. İstanbul’da şampiyonluk kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Yenikapı Miting Alanı’nda 8 Mayıs Pazar günü yapılacak Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları nedeniyle saat 11.00’den itibaren bazı yolların geçici olarak trafiğe kapatılacağı belirtildi.

İSTANBUL'DA HANGİ YOLLAR KAPATILACAK?

Konu ile ilgili İstanbul Valiliği’nden bir açıklama yapıldı.

İşte trafiğe kapatılacak yollar;

Namık Kemal Caddesi ve bu caddeye çıkan cadde ve sokaklar, Namık Kemal Caddesi’ne bağlantıya uygun noktalardan trafiğe kapatılacaktır.

Alternatif güzergâhlar ise şöyle;

Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil, Atatürk Bulvarı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!