İstanbul'a yoğun kar yağışı alarmı!

Güncelleme Tarihi:

İstanbula yoğun kar yağışı alarmı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 11:32

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada bu hafta yurdu etkisi altına alacak kar yağışı için uyarıda bulundu. Yurdun her kesiminde görülecek kar yağışı ile birlikte soğuk hava dalgası yurdu etkileyecek. İstanbulluların aklına takılan soruysa kar yağışı İstanbul'a uğrayacak mı? Hava durumu ve tatillerle ilgili son bilgiler haberimizde...

Haberin Devamı

Bu akşamdan itibaren etkisini gösterecek kar yağışı sadece Marmara Bölgesi'ni değil İstanbul'un her kesimininde etkili olacak.

İSTANBUL EKSİ 4'Ü GÖRECEK!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den gelen açıklamada yoğun kar yağışı beklendiği ve hava sıcaklığının çarşamba gecesinden itibaren 4 dereceye kadar düşeceği bildirildi.

İstanbula yoğun kar yağışı alarmı


KAR YAĞIŞI UYARISI:
Yağışların, akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde, gece saatlerinde Bilecik, Kütahya, Amasya ve Tokat çevreleri ile Kırklareli'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşıdikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Haberin Devamı

SİS UYARISI: Marmara'nın güneyi, İç Ege, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Son yılların en şiddetli kar yağışı kapıda

İSTANBUL'A KAR BU AKŞAM GELİYOR!


İstanbul'da akşam saatlerine doğru önce karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde kar, ardından gece saatlerinde il genelinde kara dönüşeceği, kuzey yönlerden esecek kuvvetli fırtınayla birlikte salı ve çarşamba günleri kuvvetli kar yağışlarının meydana gelmesi bekleniyor. Yağışın perşembe gününden itibaren etkisini azaltarak karla karışık yağmur şekline dönüşmesi bekleniyor.

İstanbula yoğun kar yağışı alarmı


30-31 ARALIK GÜNLERİ OKULLAR TATİL OLACAK MI?

İstanbul Valiliği yoğun kar yağışı beklenen 30 Aralık Çarşamba ile 31 Aralık Perşembe günü okulları tatil eder mi sorusu akıllarda. Kar tatili kararı Çarşamba günü yapılacak son değerlendirmeyle açıklanacak. 

BAKMADAN GEÇME!