Muğla ve Hatay'da orman yangını

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2023 14:24

Muğla’nın Yatağan ilçesi Bencik Mahallesinde yerleşim biriminin hemen yakınında çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Hatay’ın İskenderun ilçesindeki orman yangını ise 3 buçuk saatte söndürüldü.

Haberin Devamı

İlçeye bağlı Sarıseki Mahallesi Kaledibi Yaylası'nda öğle saatlerinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını gören yayla sakinleri orman ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra ekipler yangına hem havadan hem de karadan müdahale etmeye başladı. Ekiplerin yangını söndürmek için çalışması sürüyor.

YANGIN 3,5 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Hatay'ın İskenderun ilçesi Sarıseki Mahallesi Kaledibi Yaylası'nda saat 12.00 sıralarında başlayan orman yangınına 2 helikopter, 6 arazöz, 3 su tankı ve 42 personel müdahale etti. Havadan ve karadan yapılan çalışmalar sonucu yangın, saat 15.30 sıralarında kontrol altına alındı. Ekipler, soğutma çalışmalarına devam ediyor

Muğla ve Hatayda orman yangını

Haberin Devamı

MUĞLA'DA ORMAN YANGINI

Muğla'nın Yatağan ilçesinde tarım arazisinde saat 14.30 sıralarında başlayan ve ormana da sıçrayan yangın 1 saatte havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangında ilk belirlemelere göre 1 hektar alana zarar görürken, bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Muğla ve Hatayda orman yangını

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!