İşçi servisi takla attı: 13 yaralı

Güncelleme Tarihi:

İşçi servisi takla attı: 13 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2010 08:05

ŞANLIURFA’da, fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsü, hızlı girdiği virajı alamayarak takla attı. Kazada, 4’ü ağır 13 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 00.30 sıralarında Şanlıurfa- Gaziantep Karayolu'nun 11'inci kilometresinde meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Cemre İplik Fabrikası’nda gece mesaisinden çıkan işçiler, evlerine gitmek için servis minibüsüyle yola çıktı. 23 yaşındaki Emir Yaşar yönetimindeki 63 S 0168 plakalı minibüs, Kızılkuyu Mevkii'ne geldiğinde, hızlı girdiği virajı alamayarak takla attı. Kazada, sürücü Emir Yaşar, Mehmet Jiter (28), Mustafa Kaya (26), Bedran Demir (37), Mehmet Urtekin (36), Seyfettin Akbaş (48), Ahmet Alpay (28), Fadıl Duran (36), Mehmet Atlı (23) Ali Aslan (30) ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, çevredekilerin de yardımıyla araçtan çıkarılarak, bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

FENERLE ARAMA YAPILDI

Polis ve jandarma ekipleri, yan yatan, kapı ve camları kırılan araçtan yol kenarındaki taşlık ve çalılık araziye savrulan birilerinin olabileceği ihtimali üzerine fenerlerle arama yaptı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından, çevreye dağılan fabrika işçilerine ait eşyalar tek tek toplandı. Bu sırada, bir işçiye ait olan cep telefonu aralıksız çaldı, ancak açan olmadı. Bir asker, ısrarla aranan telefonu kapatıp muhafaza altına aldı.

Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan Şanlıurfa-Gaziantep istikameti, minibüsün çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!