iPhone 6 ve iOS 8 ne zaman çıkacak? (Apple’ın iPhone 6 lansmanına bir gün kaldı)

Güncelleme Tarihi:

iPhone 6 ve iOS 8 ne zaman çıkacak (Apple’ın iPhone 6 lansmanına bir gün kaldı)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2014 14:20

Tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 6, Apple’ın yarın yani 9 Eylül Salı günü yapacağı lansman ile tanıtılacak. Bu lansman ile kullanıcıların uzun zamandır merakla beklediği iPhone 6 modeli tüm dünyaya tanıtılmış olacak. iPhone 6’nın özelliklerine yönelik bazı tahminler yapıldı ve internet üzerinden yeni modelin fotoğrafları sızdırıldı; ancak bu detayların hepsi yarın tam anlamıyla netliğe kavuşacak.

Haberin Devamı

Yarın Apple için büyük gün. Aylardır merakla beklenen iPhone 6 yarın tüm dünyaya tanıtılacak. iPhone 6 ile beraber Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 8 de basına tanıtılacak. iOS 8 işletim sistemi iPhone 4S ve üzeri modeller için kullanılabilecek; ancak iPhone 4 ve altındaki modeller de kullanılamayacak.

Apple bir süredir iOS 8.0.1. güncellemeleri üzerinde çalışıyor ve iOS 8 güncellemesinde ortaya çıkabilecek hataları bu üst sürüm ile düzeltmeyi planlıyor. Geçtiğimiz yıl iOS 7 yayınlandıktan sonra kullanıcılar birçok hata ile karşılaşmışlardı ve bu hatalar nedeniyle Apple oldukça tepki çekmişti. Şirketin bu hataları tekrar yapmamak için iOS 8.0.1. sürümünde hataları daha hızlı bir şekilde çözmek için uğraşabilir.

Apple’ın merakla beklenen iPhone 6 ve iOS 8 lansmanı 9 Eylül Salı günü Türkiye saati ile 20:00’da yapılacak.

Haberin Devamı

iOS 8’İN ÖZELLİKLERİ NE OLACAK?

İOS 8 ile akıllı telefonlarımız artık uyku analizlerimizi yapabilecek. Gün içinde ne kadar sıvı tükettiğimizi ölçümleyerek bu verileri saklayarak kullanıcıların daha sağlıklı yaşamaları için tavsiyelerde bulunabilecek. Hareket sensörü ile kullanıcının günde kaç adım attığını da takip edebilecek.

Bunların yanı sıra akıllı ev kavramını da artık hayatın içine sokmak isteyen Apple, akıllı ev cihazları aracılığıyla ışıkların ya da perdelerin açılıp kapatılmasını, güvenlik sistemlerinin kontrol edilmesini, kameraları ve ısıtma gibi ev içi tüm araç gereçlerin kontrol edilmesini sağlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!