Internet’teki SSK hastanesi

Güncelleme Tarihi:

Internet’teki SSK hastanesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2001 00:00


Mesude ERŞAN
Haberin Devamı

Süreyyapaşa Hastanesi'nin web sitesinde sağlık hizmetlerinden, binilecek İETT otobüsünün numarasına kadar her tür rehber hizmet sunuluyor.

SSK Süreyyapaşa Göğüs Kalp ve Damar Hastalıkları Eğitim Hastanesi de sanal ortama girdi. Hastanenin, www.sureyyapasa.com sitesine girenler, klinikleri, laboratuvar hizmetleri, tarihçesi, yönetimi, hastaneye ulaşım yolları, hastalıklarına göre başvurabilecekleri birimleri görebilecekler. Hatta hastalıklarıyla ilgili sorularına da ilgili uzmanlar tarafından yanıtlanacak.

Hastanenin Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Zengin, sitede tanıtımın yanısıra sağlıkla ilgili pratik bilgilerin de yer alacağını söyledi. 110 sayfadan oluşan sitede, hastanenin önünden geçen İETT otobüslerinin nerelerden hareket ettiği ve numarasına varıncaya kadar her türlü ayrıntının yer aldığını belirten Doç. Dr. Zengin, ‘‘Hastane 4 ayrı blokta. Bazen bloklar karıştırılıyor. Sitede fotoğraflarla gösterdik. Hastanemiz sadece göğüs hastalıkları konusunda hizmet veriyor zannediliyor. Oysa kardiyoloji departmanımızda anjiyo yapılıyor. Açık kalp ve damar cerrahisi yapmak için de hazırlıkları tamamladık’’ dedi. Doç. Dr. Zengin, hastalıklarla ilgili sorularını ileten hastalara da hekimler tarafından yanıt verileceğini ve hangi birime başvurması gerektiği konusunda yol gösterileceğini söyledi.

Kliniklerin personeli, istatistiki veriler (yatak sayısı vs), laboratuvarlarda yapılan testler ve öncesindeki hazırlıklarla ilgili verilere de ulaşılabileceğini anlatan Doç. Dr. Zengin, ‘‘21'inci yüzyılı yakalamak istiyoruz’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!