Intel yöneticisinden Motorola ROKR E8 testi

Güncelleme Tarihi:

Intel yöneticisinden Motorola ROKR E8 testi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2008 00:00

Motorola’nın ModeShift teknolojisine sahip yeni telefonu ROKR E8, kullanıcılara tek tuşla telefondan müziğe geçme imkanı tanıyarak yepyeni bir mobil iletişim deneyimi yaşatıyor.

Las Vegas’ta gerçekleştirilen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda ödülleri toplayan telefonu, Intel Ortadoğu Türkiye Afrika Bölgesi Platform Teknolojileri Edindirme Grup Müdürü Seyhun Dede’ye test ettirdik. ROKR E8’i "Muhteşem bir telefon" olarak niteleyen Dede’nin üründe beğenmediği hiçbir yön olmadı.

Cihazdan memnun kaldınız mı?

- Kesinlikle. Motorola ROKR E8’in beni en çok etkileyen özelliği kullanım kolaylığı oldu. Zorlanacağımı düşünmüştüm ama hiç de öyle olmadı. Telefonun kullanımına çok kısa bir sürede alıştım.

Hangi özellikleriyle ön plana çıkıyor?
/images/100/0x0/55eae036f018fbb8f89c507e


- Tasarımı hem endüstriyel açıdan hem de renkler ve stil açısından çok iyi. FastScroll adı verilen navigasyon tekerleğini de beğendim. Yalnız bazen hızlı ya da yavaş kaydırabiliyor. Kontrolde bazen sorun yaşasam da, önemli bir özellik olduğunu düşünüyorum. Standart kutu içeriğinde koruma kılıfının yer alması da, kullanıcı açısından çok ince bir düşünce. Ses özellikleri gelişmiş ve gayet tatminkar. 2 GB’lık dahili hafızası genel kullanım için yeterli. Yeterli gelmezse microSD kart kullanarak artırılabilir. Bir diğer beğendiğim özelliği de kulaklık girişinin standart olması. Bu sayede herhangi bir kulaklıkla da müzik ve radyo dinleyebiliyorsunuz.

Kullanışlı mı?

- Evet, kullanışlı. Açılış ve kapanıştaki hızı, kullanım sırasında takılmaması, hızlı menü geçişleri de Motorola ROKR E8’in kullanışlılığını destekleyen özellikleri.

Hangi özelliklerinden memnun kalmadınız?

- Telefonun memnun kalmadığım bir özelliği olmadı. Pil ömrü ve 100 gramlık ağırlığı dahil, her yönüyle muhteşem bir telefon.

ROKR E8’in özellikleri

- Boyutlar: 115 x 53 x 10.6 mm

- Ağırlık: 100 gram

- Ekran: TFT, 256 bin renk

- ModeShift özelliği ile tek tuşla telefondan müzik çalara geçebilme

- 3,5 mm stereo kulaklık girişi

- CrystalTalk teknolojisi ile kaliteli ses

- Çoklu çekim özellikli, 2 MP kamera
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!