İlk adımlarını görünce gözyaşlarımı tutamadım

Güncelleme Tarihi:

İlk adımlarını görünce gözyaşlarımı tutamadım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2008 15:05

Ünlü aktör Colin Farrell, 4 buçuk yaşındaki "Melek Adam" sendromlu oğlunun ilk adımlarını attığını görünce gözyaşlarını tutamadığını söyledi.

Haberin Devamı

Farrell, In Touch dergisine verdiği röportajda "şöhretli olmak hoşuma gidiyor, bu eğlenceli bir durum aslında" diyerek "Ama ben şöhretli olmayı çok da önemsemiyorum. Evimde, tüm gözlerden uzakta oğumla birlikte olmak beni çok mutlu ediyor" diye konuştu.

Manken Kim Bordenave ile ilişkisinden dünyaya gelen oğlu James'in Melek Adam sendromu adı verilen genetik bir hastalığı olduğunu söyleyen Farrell, "James harika bir çocuk ve hayatımda olduğu için kendimi seçilmiş, özel bir insan gibi hissediyorum" dedi.

Hastalığı nedeniyle fiziksel ve zihinsel gelişim bozukluğu gösteren James, ilk adımlarını attığında onu öyle gören herkesin gözyaşlarına boğulduğunu söyleyen Farrell " James mutlu bir çocuk. Eğer çocuğunuzun mutlu olduğunu görürseniz siz de mutlu bir ebeveyn olursunuz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Herkesin küçük oğlunu fiziksel görünüm olarak kendisine benzettiğini söyleyen Farrell, James'ten 'şanslı küçük adam' diye söz etti. Aktör oğlunun yaşamını zenginleştirdiğini de sözlerine ekledi.

Doğum yeri olan Dublin'in her zaman 'evi ve anavatanı' olacağını söyleyen Farrell, işleri ve oglu nedeniyle Los Angeles'ta yaşadığını da söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!