Ä°kiyüzlü

Güncelleme Tarihi:

İkiyüzlü
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 19, 2002 16:27

Sinemaseverlerin Don't Say A Word, Kiss The Girls gibi filmleriyle hatırlayacağı yönetmen Gary Fleder, 2079 yılında geçen bilim kurgu öyküsü olan İkiyüzlü'de (Impostor) ailesi de dahil herkes tarafından insanlık düşmanı olarak suçlanan bir adamın öyküsünü anlatıyor. Philip K. Dick'in kitabından uyarlanan filmin oyuncu kadrosunda Gary Sinise, Madeleine Stowe, Vincent D'Onofrio, Tony Shalhoub yeralıyor.

Haberin Devamı

İkiyüzlü'nün uyarlandığı kitabın yaratıcısı Philip K. Dick sinemaseverlere tanıdık gelecek bir isim. Daha önce de yazarın bazı eserleri, Total Recall, Minority Report ve Bıçak Sırtı gibi filmlere esin kaynağı oldu. İkiyüzlü'nün senaryosu ise Scott Rosenberg'e ait.

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Yıl 2079... Dünya on yıldır dünya dışı kuvvetlerle savaÅŸ içersindedir. Spencer Olham, devlete baÄŸlı çalışan ve oldukça güvenilen bir bilimadamıdır. GeliÅŸtirdiÄŸi üstün silahla dünyayı uzaylılara karşı koruma misyonunu üstlenmiÅŸtir. Bir süre sonra yaratıklara casusluk yaptığı ortaya atılır ve insanlığa ihanetle suçlanır. Olham, kendi içinde bir ikilemle karşı karşıyadır; acaba gerçek kimliÄŸini insanlık yok olmadan gizli polise açıklayabilecek midir ve asıl önemlisi kendi kimliÄŸini kendine kanıtlayabilecek midir? Â

Haberin Devamı


FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°

Yönetmen: Gary Fleder
Senaryo: Scott Rosenberg
Oynayanlar: Gary Sinise , Madeleine Stowe , Vincent D'Onofrio , Tony Shalhoub

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!