İki yıl sonra sahnede

Güncelleme Tarihi:

İki yıl sonra sahnede
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Sibel Can, iki yıl aradan sonra ilk kez sahneye çıktı. Bolluca Çocuk Köyü yararına düzenlenen gecede sahne alan Sibel Can, bundan sonra sadece yardım konserleri vermeyi düşündüğünü söyledi.

Sibel Can, iki yıl aradan sonra korunmaya muhtaç çocuklar yararına sahneye çıktı. Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, Bolluca Çocuk Köyü yararına Erhan Yazıcıoğlu'nun Günay Restoran'da düzenlediği gecede sahne alan Sibel Can, söylediği parçalarla davetlileri coşturdu.

Son iki yıldır sahneye çıkmamaya özellikle özen gösteren Sibel Can, doğumdan sonra ilk kez bir hayır gecesi için mikrofonu eline almış oldu. Geçtiğimiz Ağustos ayında üçüncü çoçuğu Emir'i doğurduktan sonra 'İşte Türk Sanat Müziği İşte Sibel Can' adlı bir albüm hazırlayan Can, bundan sonra sadece hayır konserlerine çıkacağını söyledi.

Öte yandan, Sibel Can'ın sahnede giydiği kıyafet de dikkat çekti. Tamamen kapalı bir kıyafetle sahne alan Sibel Can'ın, hapiste bulunan eşi Sulhi Aksüt'ü düşünerek böyle giyindiği öne sürüldü. Hamile kalmadan önce, Sulhi Aksüt'le yeni tanıştığı dönemde sahne çalışmalarını bırakan Sibel Can'ın, bu kararında da eşinin etkisi olduğu düşünülüyordu.

Sibel Can'ın yanısıra oryantal Zümre'nin de sahne aldığı gecede Erhan Yazıcıoğlu, bir açılış konuşması yaptı. Yazıcıoğlu, ‘‘Tüm dostlar elele verelim. Bolluca Çoçuk Köyü'nde yaşayan 91 çocuğumuzun yüzünü güldürelim’’ dedi. Geceye Türkan Sabancı, Melike Hasefe, Mehmet - İnci Gazioğlu, Hatice Kefeli, Canan Yaka ve Cemil İpekçi gibi isimler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!