İki işadamının eşleri uçakta kavga çıkardı

Güncelleme Tarihi:

İki işadamının eşleri uçakta kavga çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2002 01:47

Hafta sonunu Kuzey Kıbrıs'ta geçiren Metin Aşık'ın eşi Hülya Aşık ile Hayri Yazıcı'nın eşi Lale Yazıcı, dönüşte havalanı ve uçakta olay çıkardı. İki kadın, hostes ve gazetecilere tehditler savurup hakaret etti.

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Metin Aşık'ın eşi Hülya Aşık ve Uludağ Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı'nın eşi Lale Yazıcı, hafta sonunu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde geçirdi. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki kadın, dönüş yolunda uçakta olay çıkardı. Önce, arkalarındaki sıranın çoğalması üzerine hostesin ‘‘Yerinize oturur musunuz?’’ uyarısına sinirlenen Aşık ve Yazıcı hostese tehditler savundu.

Kendilerinin üst düzey tanıdıkları olduklarını ve hostesi şikáyet ederek işinden kovduracaklarını söyleyen Hülya Aşık ve Lale Yazıcı, bu olayın ardından uçakta bulunan basın mensuplarına sözlü saldırıda bulundu.

Kimlik mücadelesine giren kadınlar, yalnızca güldüğü için Kanal D muhabiri Ömür Sabuncuoğlu'na da ‘‘Sen önce dişlerini yaptır’’ diye hakaret etti.

‘Siz aşağı tabakasınız’ diye hakaret ettiler

Ünlü işadamlarının eşlerinden, hakaretlerine tepki gösteren gazeteciler de nasibini aldı.

Basın mensupları, arkadaşlarına yapılan hakaretlere dayanamayarak Yazıcı ve Aşık'ı uyardılar. Ancak iki kadın gazetecilere dönerek, ‘‘Siz aşağı tabakasınız, bizim kim olduğumuzu göreceksiniz, bizim üst düzey tanıdıklarımız var ve sizleri sürüm sürüm sürdüreceğiz. Bana cevap vermek nasılmış göreceksiniz’’ sözleriyle hakaret ve tehditlerini sürdürdü.

Kadınlar, telefonla İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Özdemir'e ulaşmaya çalışarak, ‘‘Bunlar bizim kim olduğumuzu bilmiyorlar, buradaki ayak takımını, polis bir kenara çeksin de bizim kim olduğumuzu öğrensinler. İşlerinden de kovduralım da görsünler’’ diyerek tehditlerine devam ettiler.

İki kadın, uçaktan indikten sonra da tehditlerini sürdürdüler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!