İğrenç olay böyle ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

İğrenç olay böyle ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2023 07:00

Suriye uyruklu Ammar K. gece uyuduğu sırada 2 üvey çocuğunun baltalı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Ammar K. hastaneye kaldırılırken, üvey çocukları gözaltına alındı. Ammar K.’nin üvey kızları F.A. ve A.A.’ya cinsel istismarda bulunduğu ve onların da artık yaşadıklarına dayanamadıkları iddia edildi.

Haberin Devamı

İstanbul Sultangazi’de binanın giriş katındaki dairede oturan Ammar K. (48), 7 yıl önce kendisi gibi Suriye uyruklu olan Shirin A. ile ikinci evliliğini yaptı. Shirin A.’nın üç çocuğuyla birlikte yaşayan Ammar K., iddiaya göre üvey kız çocukları F.A. (18) ve A.A.’ya (16) yaklaşık 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. Ammar K., yaşananları anlatmaları durumunda çocukları öldürmekle tehdit etti. F.A., yaşadıklarını 18 yaşındaki ağabeyi M.A.’ya anlattı. F.A ve M.A., geçen pazartesi gecesi de evde bulunan baltayı alarak, üvey babaları Ammar K. uyuduğu odaya gitti. F.A., elindeki baltayla üvey babasına saldırdı. Balta kafasına isabet eden Ammar K., ağır yaralandı.

ÇELİŞKİLİ İFADELER POLİSİ ŞÜPHELENDİRDİ

Yaşanan olaya şahit olan anne Shirin A. ve olayı gerçekleştiren iki çocuğu dışarı çıkıp bağırarak yardım istedi. Sesleri duyan mahalle sakinleri, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk tedavisinin ardından Ammar K.’yi hastaneye kaldırdı. Anne Shirin A. ve çocukları olay yerinde polise, parkta olduklarını eve geldiklerinde Ammar K.’nin kanlar içerisinde olduğunu ve yerde balta olduğunu söyledi. Hırsızlık girişiminden şüphelendiklerini söyleyen anne ve çocuklarının çelişkili ifadeleri üzerine polis, anne ve çocukları gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinde F.A., ve M.A., suçlarını itiraf etti. F.A., ifadesinde üvey babası Ammar K.’nın kendisine ve kız kardeşi A.A.’ya dört yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğunu, yaşananları erkek kardeşine anlattıktan sonra olay gecesi balta ile üvey babasına saldırdığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!