İdil kardeşimin okul arkadaşıdır

Güncelleme Tarihi:

İdil kardeşimin okul arkadaşıdır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2010 00:00

Kıvanç Tatlıtuğ’dan ayrılan İdil Fırat, geçtiğimiz gün Beyoğlu-Asmalımescit’te Selhan Aloğlu ile görüntülendi. Bu durumun yeni aşk dedikodularına yol açmasını istemeyen Aloğlu, kısa bir açıklama yaptı: “İdil, kardeşimin okul arkadaşı...”

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ ile İdil Fırat, kendilerinden nikah tarihi beklenirken sürpriz bir kararla ayrıldıklarını açıkladı. Ayrılığa Fırat’ın kıskançlığının yol açtığı haberiyle ilgili sadece Tatlıtuğ konuştu ve “İdil kesinlikle aşırı kıskanç değil, bu konuda beni hiç bunaltmadı. Ayrılık sebebimiz bize özel ve her zamanda bizim özelimizde kalacak” dedi.

Bu gelişmenin magazin dünyasında yarattığı şaşkınlık henüz geçmemişken, İdil Fırat Asmalımescit’teki Parantez adlı mekanda Selhan Aloğlu ile objektiflere takıldı. Bu durum akıllara yeni bir aşk ihtimalini getirdi. Fırat cephesinde sessizlik hüküm sürerken, açıklama yine erkek tarafından geldi.

Aloğlu, İdil Fırat’la arasında özel bir şey olmadığını belirterek şunları söyledi: “İdil arkadaş grubumdan yakın bir dostum. Kardeşim Alihan’ın da üniversiteden arkadaşıdır ayrıca... Sevgilisinden ayrılmış, biz de sohbet için bir araya geldik. Oturup biraz konuştuk, hepsi o kadar.”
                                   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!