İBB Başkan Adayı Murat Kurum’dan ‘kopyala yapıştır’a ‘yarı zamanlı’ cevabı

Güncelleme Tarihi:

İBB Başkan Adayı Murat Kurum’dan ‘kopyala yapıştır’a ‘yarı zamanlı’ cevabı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2024 07:00

İBB yönetimi tarafından projelerine getirilen ‘kopyala yapıştır’ eleştirilerine yanıt veren Kurum, “Onlara diyoruz ki, yarı zamanlı belediyecilik yapan bir yönetimin bizi takdir etmesini beklemiyoruz. Bizi takdir edecek olan millettir” dedi.

Haberin Devamı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum seçim çalışmaları kapsamında dün de Kâğıthane’deydi. Seçimde görev alacak sandık görevlileri ve okul sorumluları ile kahvaltıda bir araya gelen Kurum, halkın taleplerine odaklanacaklarını belirterek “İstanbulluların gündeminde olmayan bir şey asla ve asla gündemimizde olmayacak” dedi.

ÇÖZÜM CUMHUR İTTİFAKI’NDA

İstanbul’da olası depreme karşı çözüm üretilmesi gerektiğini söyleyen Kurum, “İstanbul’un olası bir afet anında yaşayacağı kaosa karşı çözümler, bu milletin evini su bastığında İstanbul’da olmayanların aklından bile geçmez. Çözüm Cumhur İttifakı’ndadır” dedi. İBB yönetiminin projelerine yönelik ‘kopyala yapıştır proje’ şeklindeki eleştirilerine cevap veren Kurum, “Projeleri açıklayınca mevcut yönetim telaşlandı. Diyorlar ki bu projeler kopyala yapıştır projeleri. Onlara diyoruz ki, yarı zamanlı belediyecilik yapan bir yönetimin bizi takdir etmesini beklemiyoruz. Bizi takdir edecek olan millettir” diye konuştu.

Haberin Devamı

Akşam da Beyoğlu’nda Büyük Birlik Partisi  31. Kuruluş Yıldönümü programına katılan Kurum, “Biliyorum ki vatan sevdalıları 31 Mart günü de kurduğumuz gönül ittifakında bu kardeşinizin yanında olacaktır” dedi.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum’dan ‘kopyala yapıştır’a ‘yarı zamanlı’ cevabı

GAZETECİLERE TANTUNİ VATANDAŞA KURABİYE

Kâğıthane Meydanı’nda esnaf ziyareti de yapan Kurum vatandaşlarla da bol bol sohbet etti. Girdiği bir dükkânda basın mensuplarına tantuni dağıtan Kurum, sonrasında bir pastaneye girip çevredeki vatandaşlara kurabiye ikram etti. Kurum’un yanına yaklaşan 20 yaşındaki Aslıhan Zengin, Kâğıthane’de 1 ay önce bıçaklı saldırıya uğradığını ve suçlunun hâlâ dışarıda olduğunu belirterek yardım istedi.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum’dan ‘kopyala yapıştır’a ‘yarı zamanlı’ cevabı

Kurum, “Takip ediyoruz, çok geçmiş olsun. Yapabileceğimiz ne varsa yanınızdayız. İstanbul’da en önemli işlerimizden birisi huzurunuz, güvenliğiniz. Hep birlikte bu mücadeleyi yapacağız. Sokaklarımızı huzurlu hale getireceğiz” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!