Hüseyin Avni Mutlu'nun en unutulmaz tweet'leri

Güncelleme Tarihi:

Hüseyin Avni Mutlunun en unutulmaz tweetleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2016 10:33

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimin ardından gözaltına alınan İstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu, sosyal medyayı en aktif kullanan siyasilerin başında yer alıyor. Öyle ki gözaltı haberinin duyulmasının hemen ardından Twitter'da trend listesinin zirvesine yerleşen Mutlu'nun, efsaneleşmiş tweet'leri ise yeniden paylaşılmaya başlandı.

Haberin Devamı

Gezi Parkı protestoları sırasında İstanbul Valiliği görevini yürüten Hüseyin Avni Mutlu, özellikle bu dönemde yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada kendine özel bir yer edinmişti. Attığı her tweet paylaşım rekorları kırarken, takipçileri ise Mutlu'nun yapacağı en yeni paylaşımları sabırsızlıkla bekler duruma gelmişti. İstistnasız her akşam kendine özgü şiirler ve maniler paylaşarak, Twitter kullanımına farklı bir yaklaşım getiren Mutlu'nun bazı paylaşımları ise, Twitter kullancıları tarafından 'anlaması güç' olarak yorumlanıyordu.

"Dut ağacından oklava, darı unundan baklava olmaz.." ve "Gezi parkında kuş sesleri, ıhlamur kokusu ve arı vızıltısıyla huzurlu bir sabah varmış doğru mu? Aranızda olmak isterdim." gibi tweet'leriyle efsaneleşen Mutlu'nun güncel olaylara getirdiği yeni bakış açısı ise sosyal medyanın unutulmazları arasına girdi.

TWITTER'DA 2 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

Haberin Devamı

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da 2 milyona yakın takipçisi bulunan Mutlu'nun, darbe girişiminin ardından kişisel hesabından paylaştığı son tweet ise şu şekildeydi: 'Silahlı kalkışma yapan darbecilere karşı koyarken şehit olan resmi, sivil her yurttaşımızın mekanı cennet, Milletimizin başı sağolsun."

İşte İstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun efsane haline gelen Twitter paylaşımları;








Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!