Hürriyet Ege'den inşaat dosyası

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet Egeden inşaat dosyası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2009 00:18

İzmir'in inşaat nabzı bugün Hürriyet'in bölgesel eki olan Ege'de atıyor. Mutlaka okuyun.

Haberin Devamı

izmir, (DHA)İNŞAAT firmalarının duvar örgü malzemesi olarak kullandığı gazbeton, inşaat süresini kısaltması ve pratik kullanımı ile alışveriş merkeziyapımında tercih ediliyor. Ayrıca çevreci özelliği, inşaat sonrasında yalıtım ve depreme karşı koruma sağlıyor. AKG Gazbeton YönetimKurulu Üyesi Levent Akgerman, gazbetonlara ilginin giderek arttığını söyledi.Benzerleri arasında en çok tercih edilen markalardan birinin AKG olduğunun altını çizen Akgerman, gazbeton ile yapılan inşaatların dahahızlı tamamlandığını kaydetti. AKG Gazbeton ürünlerinin inşaat sonrasında da yalıtım özellikleri nedeniyle firmalar tarafından tercih edildiğinisöyleyen Akgerman, ürünün enerji tasarrufuna ve çevreyi korumaya da hizmet ettiğini belirtti.Çevre dostu Akgerman, gazbetonun mekanlarda ısıtma ve soğutmada tasarruf sağladığını, ek bir yalıtıma ihtiyaçduymaksızın, yıllık ısı maliyetlerini yüzde 59'a kadar düşürdüğünü vurguladı. Yurtiçi ve yurtdışındaki birçok dev projede bu ürünün kullanıldığını anlatan Akgerman, "En hafif duvar örgü malzemesi olarak kabul edilen gazbeton, deprem güvenliği açısından da önemli. Binaların gazbeton sayesinde hafiflemesi sağlanırken, depremin yıkıcı etkileri de azaltılıyor. Türkiye genelinde duvar örgü malzemesi olarak AKG Gazbeton'u, izmir'de Kipa, Özdilek ve IKEA Alışveriş Merkezleri ile istanbul'da Tepe Nautilus kullanıyor" dedi.

Haberin Devamı

Belkahve Mermer kalitede rakipsizBELKAHVE Granit & Mermer Sanayi, bu alanda 1998 yılından bu yana hizmeti ve kalitesiyle sektörde söz sahibi firmalararasında yeralıyor.İç-dış döşeme ve her türlü granit - mermer dekorasyonlarında kaliteye verdiği önemle önde gelen firmalar arasına adını yazdıran şirketin yetkilileri, "İthal granit ve yerli mermer konusunda satış deposu olarak hizmet vermekle birlikte, ithal granit, ithal ve yerli mermer temini, ebatlanması, granit ve mermerin başta mutfak, şömine, merdiven ve dış cephe mekanik kaplaması olmak üzere istenilen yerlere uluslararası standartlarda uygulanması, yerli ve yabancı granit-mermer plaka ve ebatlı satışı, her türlü ithal granitmermer ekipman ve malzeme satışı olarak faaliyet gösteriyoruz" dedi.Konusunda uzman kadronun belirlenen ölçüleri fabrikaya ileterek seçilen taşların hatasız olarak ebatlanmasını sağladığını kaydeden yetkililer, "Hazırlanan taşların montajı şantiyelere özenle taşınarak yapılır" dedi.izmir - Belkahve merkezli olan Belkahve Granit'in, Manisa ve izmir'deki satış depolarıyla müşterilerine uygun, güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışını kendisine ilke edindiği bildirildi.

Haberin Devamı

Ege-Koop krize meydan okuyorPİYASALARDAKİ olumsuz koşulları ortaklarının lehine çevirip sayısız avantajlar sağlayan Ege-Koop, 130 dönüm arazide yapılacak 137lüks konağın yer aldığı Ege-Koop Dört Mevsim Konakları ve Ege Üniversitesi ile ortaklaşa yürütülen 420 konutluk Ege-Koop 25. Yıl Konutları projelerinde 2-3 yıl öncesinin maliyetleri üzerinden inşaatları tamamlamayı hedefliyor.Ege-Koop'un, kriz ortamında 130-150 milyon lira civarında yatırıma imza atacağını söyleyen Genel Başkan Hüseyin Aslan, "Krize meydan okuyan projelerimizi iki yıl gibi rekor bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. Ege-Koop'un yeni projelerindede yüksek kalite ve düşük inşaat maliyetleriyle 2009 yılına damgasını vuracağının altını çizen Aslan, inşaat sektöründeki demir ve hazır beton fiyatlarının 2007 düzeyine gerilediğini, kredi faiz oranlarında kayda değer düşüşler yaşandığını vurguladı."Şimdi konut almanın tam zamanı. Akıllı yatırımcı krizi fırsata dönüştürür" diye konuştu.  İnşaat malzemeleri piyasasındaki fiyat erimeleri ve konut kredi faiz oranlarındaki düşüşün konut sektörüne olumlu yansıdığını belirten Aslan, "25. onur yılımızda başlattığımız iki yeni projemizde maliyetlerimizi piyasanın yüzde 25-40 altında belirledik. Temelini Kasım'da atacağımız projelerde ortaklarımız kira öder gibi ev sahibi olacak" dedi.

Haberin Devamı

Paşa Demir'den yeni projelerİNŞAAT malzemeleri ile demir çelik alanlarında faaliyet gösteren Paşa Demir, yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor. 43 yıl önce Korkmaz Ticaret İnşaat Malzemeleri adıyla Fevzi Korkmaz tarafından kurulup, 1985 yılından itibaren Paşa Demir olarak ticari hayatına devam eden firma, inşaat sektörünün aranılan markaları arasında yerini aldı. İkinci kuşak Fethi ve Kenan Korkmaz tarafından yönetilen Paşa Demir, son teknoloji ile ürettiği demir çelik ürünleri istenilen her yere en kısa zamanda ulaştırıyor. Türkiye geneline hizmet etmekten dolayı büyük gurur duyduklarını belirten Kenan Korkmaz, "Ülkemize güvenimiz ve inancımız tam. Yatırımlarımız artacak. Yeni projeler üzerinde çalışıyoruz" dedi. Çiğli'de Çanakkale Asfaltı üzerinde 6 bin metrekare kapalı alanda faaliyet gösteren Paşa Demir, aynı zamanda Borusan Mannesmann, Ereğli Demir Çelik ve Karabük Demir Çelik gibi firmaların bayiliklerini de yapıyor. Paşa Demir'in Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Korkmaz, kuruldukları günden beri hergeçen gün artan azim ve kararlılıkla yollarına devam ettiklerini belirtti ve "Şartlar ne olursa olsun kalite, güven, hız ve teknik ilkelerimizden asla ödün vermedik, vermeyiz" diyerek , kalıcı olacaklarının altını çizdi.

Haberin Devamı

BTM Bitüself güvenli onarımSU ve ısı yalıtımında geniş bir ürün yelpazesiyle faaliyet gösteren BTM A.Ş., kendinden yapışkanlı su yalıtım bandı Bitüself ile pratik onarımçözümleri sunuyor. 10, 15, 20, 30 ve 60 santimetre eninde ve 10 metre boyunda rulolarda kullanıma sunulan Bitüself pratik, soğuk uygulamalı, kendinden yapışkanlı bitüm esaslı özelliğiyle dikkat çekiyor. Kırmızı, sunulan ürün, geniş kullanım alanıyla kullanıcıya büyük kolaylık sağlıyor. Sızdırmazlık önemli BTM yetkilileri, bitüselfin ahşap, metal, plastik, cam, sıva ve beton gibi yüzeylerde, duvar, parapet, baca dibi, saçak, harpuşta, kalkan duvarı ve ondüle levhalarda oluşabilen çatlakların onarımında, prefabrike yapı elemanlarının derzlerinde,su deposu ve silo onarımlarında, deniz araçlarının güvertelerinin kaplanmasında ve kuru yük gemilerinin ambar kapaklarında sızdırmazlık amacıyla güvenle kullanıldığını söyledi. Genellikle şalümo alevi ile çalışılması sakıncalı olan yüzeylerde güvenli ve etkin çözümler sunan Bitüself, esnekliğinden dolayı, her yüzey şekli üzerinde rahatça kullanılıyor uygulandığı yüzeyin şekline kolayca uyum sağlıyor. Su ve buhar geçirimsizliği tam olan Bitüself'in, yapışkanlığını ve su geçirimsizliğini ıslak ortamlarda da sürdürebildiği belirtildi.Narlıdere'de yaşam standardı değişiyorizmir'in son yıllarda parlayan yıldızı olan Narlıdere'de, birbirinden nitelikli projeler göz dolduruyor. Asmira İnşaat'ın "Prenar Projesi" de bunlar arasında. Toplam 46 konuttan oluşan sitede, konut sayısının azlığına rağmen sosyal alanlar dikkati çekiyor. Profesyonel tenis kortu,açık ve kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, sinema salonu, çocuk kreş oyun odası, 24 saat güvenlik, kablosuz internet ve çocuk parkına sahip sitede, fiyatlar da emsallerine oranla hayli cazip. Firma yetkilileri, konut edinmek isteyenlere www.asmirainsaat.com.tr sitesini incelemeden karar vermemeleri için uyarıyor.

Çocuklar için tehlike çokÇOCUKLARIMIZ için en güvenli yer olması gereken evimiz, çoğu zaman tehlikelerle doludur. Elektrik prizi veya sivri bir köşe, onun acı çekmesine neden olabilir. Ev kazalarını minimuma indirmenin de yolları var. Anne babalar bu yazıyı mutlaka okuyun; Küçük yaramazlar içintehlike noktalarından biri, klozet kapaklarıdır. Kapağın açılmasını engelleyen plastik alet onu korumanızı sağlar.Her tür kapının sizin isteminiz dışında çocuğunuz tarafından açılmasını engelleyecek biçimde tasarlanmış çok amaçlı kilitleri deneyin.  En tehlikeli noktalarından biri de prizler. Parmaklarını deliğe sokmaktan onları alıkoyaca

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!