Hürriyet cebinizde

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet cebinizde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2005 14:28

Beatles’ın üyesi John Lennon’ı öldüren Mark Chapman, ses kayıtlarında cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

Haberin Devamı

Hürriyet Gazetesi 14 Kasım'da başlattığı Hürriyet Mobil servisi ile spor, politika, ekonomi ve dünya gündemi gibi çeşitli konulardaki haberleri okuyucunun cep telefonlarına taşıyor. Mobil Blog (günlük) servisi sayesinde ise köşe yazarlarının yazılı değerlendirmelerinin yanı sıra sesli mesajlarına ulaşılıyor.

Haber servisine abone olanlar, gün içinde Hürriyet gazetesi habercilik anlayışı, perspektifi ve prensipleri doğrultusunda spor, politika, ekonomi gibi çok çeşitli konulardaki haberler ve gündem, Turkcell altyapısından hizmet alan cep telefonu kullanıcılarına iletiliyor. İlk olarak, Hürriyet Haber, Hürriyet Spor ve Hürriyet Skor servisleriyle hizmet verilmeye başlandı.

Hürriyet Mobil’deki en çarpıcı ve yenilikçi uygulama yazar blogları (günlükleri) servisi. İnternet'te var olan blogging servisleri Hürriyet Gazetesi yazarları tarafından mobil abonelere uyarlanarak uygulanıyor. Bu servise abone olan kullanıcılar, gün içerisinde blog mesajı almak istediği yazarlardan yorum, düşünce ve farklı bakış açılarına, cep telefonlarına gelen kısa mesajlar sayesinde ulaşacak.

Haberin Devamı

Ayrıntılı bilgi http://www.hurriyetmobil.com/ adresinde...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!