HP, Compex'ten umutlu

Güncelleme Tarihi:

HP, Compexten umutlu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2005 10:59

1-4 Aralık tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek Compex 2005 Fuarı'nda HP yeni ürünleriyle güç gösterisi yapmaya hazırlanıyor. İstanbul'da, Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan fuarda, eğlence odaklı yapısıyla dikkat çeken Pavilion serisi dizüstü bilgisayarların öne çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

HP'nin fuarda öne çıkacak ürünlerinden ilki, HP Pavilion serisi dizüstü bilgisayarlar olacak. "Eğlence bilgisayarı" konseptiyle üretilen ve bu konsepte uygun geniş bir ekranla donatılan HP Pavilion bilgisayarlar, BrightView parlak ekran teknolojisi sayesinde kullanıcılarına televizyonda izler gibi film seyretme, rahatça oyun oynama olanağı sunuyor.

Intel Centrino Mobil teknolojili Intel Pentium M işlemci, 512/1024 MB RAM, Bluetooth ve DVD yazıcı gibi diğer özellikleriyle HP Pavilion serisi, kullanıcılara eksiksiz bir eğlence bilgisayarı deneyimi sunuyor.

HP Photosmart 3310 Hepsi-Bir-Arada serisi de HP'nin en çok ilgi görecek ürünleri arasında yer alıyor. Dünyanın en hızlı fotoğraf baskısı yapan Hepsi-Bir-Arada cihazı olan Photosmart 3310, 9,1 cm renkli LCD ekran ve kullanımı kolay ön panel özellikleri sayesinde fotoğrafların önizlenmesine, düzeltilmesine ve basılmasına olanak tanıyor.

Haberin Devamı

HP Photosmart R817 dijital fotoğraf makinesi ise, 15 farklı çekim modu ve özel kitiyle su altında fotoğraf çekebilmesi nedeniyle kullanıcılardan büyük ilgi görüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!