Hızlı Sistem, ZyXEL distribütörü oldu

Güncelleme Tarihi:

Hızlı Sistem, ZyXEL distribütörü oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2006 00:00

Türkiye bilişim sektörünün öncü distribütör şirketlerinden Hızlı Sistem, network dünyasının lider üreticilerinden ZyXEL’in distribütörü oldu. Hızlı Sistem, ZyXEL’in tüm bireysel ve kurumsal ürünlerinin Türkiye bilişim pazarında dağıtımını yapacak. ZyXEL’in geniş ürün portföyünde, ADSL modemlerden kurumsal çözümlere kadar her seviyede ağ ürünü bulunuyor.

Haberin Devamı

Hızlı Sistem OEM ürünleri Pazarlama Müdürü Nur Karaboğa, ZyXEL ürünlerinin Hızlı Sistem’in Türkiye çapında yaygın 2000’e yakın bayisi tarafından satılacağını belirtti. Karaboğa, Hızlı Sistem’in güçlü kanal yapısı ile ZyXEL markasını Türkiye bilişim sektöründe çok daha iyi bir noktaya taşıyacağını söyledi ve ZyXEL’in yenilikçi, üstün teknolojili ürünleri ile tüm ağ ihtiyaçları için en uygun çözümleri sunduğunu vurguladı.

 

ZyXEL Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Vefa Tarhan, ZyXEL’in 2006’yı büyüme ve atılım yılı olarak belirlediğini söyledi. ZyXEL hakkında bilgi veren Tarhan, KOBİ’lere (küçük ve orta ölçekli işletmeler) ve tüketicilere dönük ürünlerde ciddi pazar kazanımları olacağını, bu çözümleri etkin dağıtıcı organizasyonuyla tüm Türkiye genelinde dağıtmayı hedeflediklerini belirtti. Vefa Tarhan, Türkiye’de yaklaşık 60 marka ve bunların alt modelleriyle birlikte çok geniş bir ürün yelpazesi bulunduğunu, bilinçsiz alımlarla dünyada yer bulamayan kalitesiz ürünlerin Türkiye’ye önemli sorunlara yol açabileceğini kaydetti.

 

Haberin Devamı

ZyXEL’in Gartner ve IDC verilerine göre 2005 yılı Dünyanın en büyük ADSL Router sağlayıcısı, Avrupa’nın ise en büyük kablosuz ürün sağlayıcısı olduğunu belirten Tarhan, Türkiye’de 200 binin üzerinde ZyXEL ADSL ürününün satıldığına dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!