Hilal kaşlı bozkurt bakışlı nurlu simalardı

Güncelleme Tarihi:

Hilal kaşlı bozkurt bakışlı nurlu simalardı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2013 00:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İçimizi karıştıracak parazitler ile kardeşliğimizi bozacaklara fırsat vermeyecekler ülkücülerdir. Bizler milletimize bozkurt gibi kılavuzluk ederek, kaynaşmayı her alana yayarak şer cephesinin hesaplarını boşa çıkaracağız” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli, dün Kızılcahamam’da düzenlenen “Ülkücü Şehitleri Anma Günü” programına katılarak özetle şunları söyledi:

CANLARINI ARMAĞAN ETTİLER

“Aziz dava şehitlerimizi, gönül erlerimizi dua ve özlemle yad etmek için toplandık. Şehitlerimizin anısına yaptırdığımız anıtta üçüncü defa biraraya geldik. Her mayıs ayının 27’sinde buluşmaya devam edeceğiz. Bir ülkü için hayattan vazgeçmek büyük bir özveridir. Millet ve vatan davasına, şehitliğe koşmak bir kararlılığın neticesidir. Ülkücü şehitlerimiz yalana karşı doğruluğun, bölünmeye karşı kardeşliğin sözcüleri olmuşlardır. İnanç ve ideallerinden caymamışlardır. Türk milletine canlarını armağan etmişlerdir. Türkiye üzerinde hesap yapanları şaşkına çevirmişlerdir. Karanlık ve izbe zindanlara boyun bükmemişlerdir. Provokasyonlara diz çökmemişlerdir. Hepsi kahramanlığın kitabını kanlarıyla yazmışlardır. Onlar ki bozkurt bakışlı, hilal kaşlı ve nurlu simalardır.

MİLLİ NÖBETİMİZ BİTMEYECEK

Ülkücülük gelip geçici bir duygu değildir. Bir şuur, vatan, millet, inanç, iman ve gelecek demektir. Ülkücülük ufuk ötesini gören, kendisini aşma becerisini sergileyebilmiş bir vizyonun sahibidir. Sinsi yaklaşımlara takılmadan bunun bilincinde olmak ülkücü için bir varlık nedenidir. İçimizi karıştıracak parazitler ile kardeşliğimizi bozacaklara fırsat vermeyecekler ülkücülerdir. Bizler milletimize bozkurt gibi kılavuzluk ederek, kaynaşmayı her alana yayarak şer cephesinin hesaplarını boşa çıkaracağız. Vatan ve milli nöbetimiz hiç bitmemiş, hiç de bitmeyecektir. Sahip olduğumuz ahlak, namusun büyüklüğü Türk milleti için umuttur. Türk milletinin birliğinde gedikler açmaya, tavizler koparmaya çalışan mihraklara karşı en büyük engel milliyetçi hareket olmuştur ve böyle olmaya devam edecektir. Heder edilmeye çalışılan milletimiz, ülkücü evlatlarıyla doğrulacak ve varlığını ebediyete kadar koruyacaktır. Fikir dönekleri, manevi iflasın dibine batanlar söylediklerimizi anlayamayacaklar ve bizimle de boy ölçüşemeyecektir.”
Bahçeli, Kızılcahamam’daki “Ülkücü Şehitleri Anma Günü” programının ardından Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. Şehitlerin anısına yazılan levhalara ve anıta çiçekler bırakan Bahçeli, anıttaki özel bölmede mevlit dinleyip dua etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!