Her yerde ailesini arıyor

Güncelleme Tarihi:

Her yerde ailesini arıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2009 12:10

ADANA'da 33 yaşındaki Osman Eğrigöl, 2 kızıyla birlikte ortadan kaybolan eşi 27 yaşındaki Yasemin Eğrigöl'ü her yerde arıyor.

İzmit'teki bir çelik imalathanesinde çalışan Osman Eğrigöl, bir hafta önce eşiyle telefonda tartıştı. Bu tartışmadan 1 saat sonra gönlünü almak için yeniden telefon açan Eğrigöl, eşine ulaşamadı. Yaptığı girişimler sonuçsuz kalıp, eşi ve çocuklarının kaybolduğunu öğrenen Eğrigöl, onları bulabilmek için Adana'ya geldi. Akrabalarını araştırdığında haber alamayan Eğrigöl, savcılığa başvurdu.

Eşi, kızları 8 yaşındaki Gözdenur ile 6 yaşındaki Meksilina'yı çok özlediğini belirten Eğrigöl, “Eşim ve çocuklarımın hayatından endişe ediyorum. Başlarına kötü bir şey gelmeden bulunmalarını ya da ortaya çıkmalarını bekliyorum” dedi. Aralarındaki tartışmasına da kayınvalidesinin neden olduğunu belirten Eğrigöl, şöyle konuştu:

“İzmit'te çalıştığım için eşimle sadece telefonla görüşebiliyorduk. Kayınvalidem bana telefon açıp, eşime sahip çıkmamı istedi. Kayınvalidem ile konuştuktan kısa süre sonra Yasemin'i aradım. Annesiyle tartıştıklarını anlattı. Annesinin haklı olduğunu, çok gezmemesi gerektiğini söyledim. Bunun üzerine eşim ‘Madem öyle ayrılalım, Bu iş bitsin’ dedikten sonra telefonu kapattı. Bir saat sonra öfkesinin geçtiğini düşünerek aradım, ama ulaşamadım. Çocuklarla birlikte ortadan kayboldu.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!