Her şey senin için Janet!

Güncelleme Tarihi:

Her şey senin için Janet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2001 00:00



Haberin Devamı

MTV tarafından ikon seçilen süperstar Janet Jackson'ı sayfamıza konuk etme sebebimiz, hanımefendinin Amerika listelerine bir numaradan giren ‘‘All For You’’ isimli yeni albümünün ülkemizde de yayınlanıyor olması. İnsan Janet Jackson'a bakınca ‘‘ikon’’ ve ‘‘ikinci bahar’’ın ne demek olduğunu anlıyor.

1986 yılında yayınladığı ‘‘Control’’ albümü ile başarılı bir çıkış yapan ve bugün pek çok pop yıldızına ilham veren Jackson kardeşlerin en güzel üyesi Janet. En son 1997'de ‘‘The Velvet Rope’’ isimli bir albüm yayınlamıştı. Hiçbir zaman Jackson soyadının arkasına sığınmaya tenezzül etmeyen Janet, bugün 60 milyonluk albüm satışları ile dünyanın en büyük yıldızlarından biri!

Yeni albümü ‘‘All For You’’ ile 80'lerdeki sound'una da göndermeler yapan ve harika dans eden Janet Jackson son albümünü uzun süredir birlikte çalıştığı Jimmy Jam & Terry Lewis ikilisi ile birlikte hazırladı. Soul ve dans parçaları ağırlıklı albümde, haftalarca Amerika'da bir numara olan ‘‘All For You’’ şarkısının dışında başrolünü Eddy Murphy'nin oynadığı ‘‘Çatlak Profesör 2’’ de (Nutty Professor 2) kullanılan ‘‘Doesn't Really Matter’’ da bulunuyor.

28. Amerikan Müzik Ödülleri'nde yaşam boyu başarı ödülüyle onurlandırılan Janet Jackson , MTV tarafından da ikon ilan edildi. Kanalın mtvICON isimli çok özel bir programıyla saygı duruşunda bulunduğu Janet Jackson, ikon seçilen ilk sanatçı!

Bu arada Janet Jackson'ın bu yaz başlayacak dev dünya turnesi ‘‘All For You 2001’’nin Avrupa ayağının Stokholm'den başladığını belirtelim. Turne kapsamında on şehir dolaşacak olan sanatçı ne yazık ki memleketimize uğramıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!