Hemşirenin ölüm gecesi

Güncelleme Tarihi:

Hemşirenin ölüm gecesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2011 00:00

Bir hafta önce tanıştığı gencin otomobilinden Şişli’de kendini yola atan hemşire yaşamını yitirdi. Olay yerinden polisi arayan ve “Konuşurken aniden atladı” diyen genç gözaltında.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eaf478f018fbb8f8a17c02
İSTANBUL Taksim’de bir telefoncuda çalışan Bayram Uysal (27), bir hafta önce telefon sattığı hemşire Hatice Yolcu (29) ile arkadaş oldu. Önceki akşam buluşan ikili bir parkta Uysal’ın otomobilinde bir süre oturup sohbet etti. Uysal, daha sonra Yolcu’yu evine bırakmak üzere Çeliktepe istikametine otomobiliyle hareket etti. İddiaya göre Şişli’de otomatik camı açan Yolcu hareket halindeki otomobilden yola atladı.

HATİCE HEMŞİRENİN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ / WEB TV

10 metre ilerde durdu

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan ve daha önce de 2 kez intihara kalkıştığı iddia edilen Yolcu ağır yaralandı. Hemşirenin düştüğü yerin yaklaşık 10 metre ilerisinde duran Uysal polis ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Yolcu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Gözaltına alınan Uysal, “Araç içinde bir süre konuştuk. Evine bırakmak üzere hareket etmiştim. Bu sırada otomatik camı açtığını gördüm. Aniden kendini yola attı. Bu sırada kafasını yol kenarındaki bariyere çarptı” dedi. Uysal’ın sorgusu sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!