Hazal’ın katili bozuk asansör

Güncelleme Tarihi:

Hazal’ın katili bozuk asansör
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2007 00:00

Ataköy’de, oturdukları apartmanın 9’uncu katından 2’nci katına inmek için asansörü çağıran 9 yaşındaki Hazal Güler, asansör gelmeden açılan kapıdan boşluğa düşerek hayatını kaybetti.

ATAKÖY 9’uncu Kısım, B.19 Blok’un 2’nci katında oturan Hazal Güler, dün sabah saatlerinde 9’uncu katta oturan arkadaşı Melike’ye gitti. Bir süre birlikte oynayan iki çocuk, saat 16.00 sıralarında 2’nci katta inmek için asansör çağırdı. Asansör kata gelmediği halde "katta ışığı" yanınca kapıyı açan Hazal Güler asansör boşluğuna düştü. Arkadaşının düştüğünü gören Melike’nin çığlıkları üzerine apartman sakinleri yardıma koştu. Hazal Güler’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Etibank Maden İşletmeleri’nde başuzman olarak çalışan baba Metin ile Şekerbank Levent Şubesi’nde müdür olarak çalışan anne Endem Güler kızlarının öldüğünü haber alınca sinir krizleri geçirdi. Olay yerine çağrılan ambulanstaki görevliler acılı anne ve babaya sakinleştirici iğne yaptı. Apartmanda inceleme yapan savcı, kapıcısı ve apartman yöneticilerinin bilgisine başvurdu. Hazal Güler’in cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!