Hayatımın Aşkı 1. bölüm için nefesler tutuldu!

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı 1. bölüm için nefesler tutuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2016 09:42

Kanal D'nin yeni dizisi Hayatımın Aşkı için geri sayım başladı. Pazar akşamı 1. bölümü ile ekrana gelecek olan Hayatımın Aşkı dizisinin başrollerini Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu paylaşıyor. Hayatımın Aşkı 1. bölüm fragmanları ve dizi hakkında detaylı bilgi haberimizde.

Kanal D ekranlarında yeni yer alacak yazlık dizi Hayatımın Aşkı dizisi tanınmış oyuncu kadrosu ve eğlenceli konusuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hayatımın Aşkı dizisinden eğlence dolu bir fragman daha geldi. 

Haberin Devamı


“Hayatımın Aşkı”, evlenmeye baş koymuş ve bunun için de gözüne çalıştığı reklam şirketinin patronu Emir’i kestirmiş olan Gökçe’nin komik hikayesini ekrana taşıyacak. Kanal D'nin yeni yaz dizisinin yönetmenliğini, ünlü reklam ve sinema filmi yönetmeni Ketche yapacak.

Bridget Jones’in Günlüğü adındaki Hollywood yapımından uyarlanacak olan ”Hayatımın Aşkı” dizisi Pazar akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek.

HAYATIMIN AŞKI DİZİSİNİN KONUSU

Gökçe, Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.

HAYATIMIN AŞKI OYUNCU KADROSU

Hande Doğandemir ( Hande )
Serkan Çayoğlu ( Demir )
Berk Hakman (Kaan)
Zeynep Eronat ( Rezzan )
Zafer Algöz ( Hikmet )
Sadi Celil Cengiz ( Bartu )
Avni Yalçın ( Hulusi )
Ayşegül İşsever ( Nesrin )
Deniz Barut ( Eylem )
Seda Türkmen ( Sema )
Murat Parasayar ( Rahmi )
İlay Erkök ( Sezen )
Gizem Terzi ( Nilay )
Yonca Evcimik ( Yonca Evcimik )

Haberin Devamı

HAYATIMIN AŞKI TANITIMI - 1

HAYATIMIN AŞKI TANITIMI - 2

HAYATIMIN AŞKI TANITIMI - 3

HAYATIMIN AŞKI TANITIMI - 4

Serkan Çayoğlu : Demir
30 yaşında. Reklam dünyasının duayeni Hulusi Cerrahoğlu’nun biricik oğlu. Yaratıcı, kendine güvenen, başarılı bir reklamcı. Ajans 237 reklam ajansının sahibidir.

Berk Hakman: Kaan
34 yaşında. Cafe Red’in sahibi. İstanbul gece hayatının tanınmış isimlerinden Rahmi Bey’in kuzeni. Cihangir’de bir çatı katında yalnız yaşıyor.

Zeynep Eronat : Rezzan
58 yaşında. Gökçe’nin annesi. Kızları ile birlikte yaşıyor. Emekli resim öğretmeni.

Zafer Algöz : Hikmet
60 yaşında, Gökçe’nin babası.

Yonca Evcimik : Yonca Evcimik
50’li yaşlarda… Gökçe’nin eski popstar teyzesi.

BAKMADAN GEÇME!