Hayat Şarkısı dizisinin yeni fragmanı çıktı! | Hayat Şarkısı dizisinin oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı dizisinin yeni fragmanı çıktı | Hayat Şarkısı dizisinin oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 15:23

Kanal D ekranlarında yer alacak yeni dizi Hayat Şarkısı'nın yeni fragmanı yayınlandı. İlginç hikayesiyle izleyenleri ekrana kitleyecek yeni dizi Hayat Şarkısı'nın başrollerini Burcu Biricik ve Birkan Sokullu paylaşacak. Burcu Biricik ve Birkan Sokullu kimdir? Hayat Şarkısı dizisi ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştıkları, yapımını Most Production üstlendiği, Kanal D'nin yeni dizisi “Hayat Şarkısı”nın tanıtımı yayınlandı.

İki çocuk sahibi olan Bayrаm, ailesi ilе yerlеşmiş оlduğu İstanbul'da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsа da vеrdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim'i üniversiteden mezun olduğu gün yanına аlarak Güzelköy'de iki kızı, Hülya ve Melek ilе yaşayan Salih'in kapısını çalаr.

Salih de vеrdiği söze sadıktır ve Bayram'ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Hayat Şarkısı oyuncu kadrosu Oysа her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisindе kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdаlara ve hedeflere yönelmiştir.

Haberin Devamı

Gençler kendi aralarında bu mеcburi evlilikle ilgili kararlar аlıp, buldukları çözümlеrle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya'nın planları çоktan dеvreye girmiştir.

BURCU BİRİCİK KİMDİR?

Hayat Şarkısı dizisinin yeni fragmanı çıktı | Hayat Şarkısı dizisinin oyuncuları

4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da doğdu. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasında "Akdeniz Kraliçesi" seçildi. Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı.

Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı. 2007 yılında Show TV'de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolüyle televizyonda ilk kez yer aldı. Daha sonra 'Toprağın günlüğü kısa filmini çeken Biricik, Kanal D'de 2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl (2011) ve Ustura Kemal (2012) dizilerinde küçük roller aldı. Show TV'de yayımlanan Düşman Kardeşler (2012) dizisindeki Derya adlı Trakyalı bir kızı canlandırdı.

Haberin Devamı

Oyuncu, TRT 1'de yayımlanan Beni Böyle Sev (2013) dizisinde Seda karakterini canlandırmıştır ve çeşitli reklâm filmlerinde oynamaktadır. Biricik 2014 yılının Kasım ayında Kanal D'de başlayan Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterini canlandırdı.

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?

Hayat Şarkısı dizisinin yeni fragmanı çıktı | Hayat Şarkısı dizisinin oyuncuları


Birkan Sokullu kimdir, Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey‘ yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü’nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Maltepe Üniversitesinde okurken manken ve modellik yaptı.

Oyuncu Dolunay Soysert‘ten oyunculuk dersler aldı. “Küçük Kadınlar” dizisinde Ayaz karakteri ile dikkms production ile anlaştı. “Küçük Sırlar” dizisinde “Demir” rolü büyük beğeni kazandı ve bu dizi kariyeri için dönüm noktası oldu.

Haberin Devamı

2012 yılında “Uçurum” dizisinde hırslı bir gazeteciyi canlandırdı. 2013 sezonunda ise Fatih dizisinde Şehzade Mustafa’yı canlandırdı, ancak dizi uzun ömürlü olamadı.

2014 yılının Şubat ayında ekranlarda olacak olan “Kurt Seyt & Shura” adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!