Havaya giren Mahir uçtu

Güncelleme Tarihi:

Havaya giren Mahir uçtu
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

FORBES Dergisi tarafından dünyanın en ünlü 100 adamı arasında gösterilen ‘İnternet Mahir’ iyice havaya girdi ve attıkça attı. Gazetecilere bilgi vermek için dün Londra'dan geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı'nda artık Türkiye'yi aştığını söyleyen Mahir Çağrı, şu incileri döktürdü:

Şu andaki durumum büyük bir sürpriz. Bunu şansa bağlamıyorum. Galaksilerin sahibi beni seçti.

Yakında ABD Başkanı Bill Clinton ve BM Genel Sekreteri Kofi Annan ile görüşeceğim.

20 yıl devlet memurluğu yaptım bu nedenle yeşil pasaportum var. Bazı ülkeler kırmızı pasaport vermeyi teklif ettiler.

Şu andaki ABD Başkanı adaylarından birisi beni seçim kampanyasına çağırdı. Uluslararası bir vakıf kuracağız. Bu vakıf sayesinde tüm dünyadaki yardımları aç çocuklar için yönlendireceğiz.

Gelecek yıl Bill Gates olmamam için hiçbir neden yok. Her şey hazır. Fun Club'lar, milyarları buldu. Hepsinin genel başkanı benim.

Almanya'nın en büyük müzik firması benim bir CD'mi yapacak. Mayısta çıkacak. Kendi bestelerim olacak. CD türkü tarzında olacak.

Hayatımı yazacağım. ABD'de bir film şirketi hayatımı çekecek. Başrolü ben oynayacağım. Senaryoyu ve başrolde oynayacak kadın sanatçıyı ben seçeceğim

ABD'de bazı üniversitelerde doktora tezlerine konu oldum.

Bazı milyar dolarlık şirketler duvarlarına benim büyük boy resimlerini asıyorlar. Nedenlerini sorduğumda bana ‘Biz seni gördüğümüzde yüzümüze gülümseme geliyor. İşimize daha motive oluyoruz’ diyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!