Hastane ziyareti yolunda facia gibi kaza! 3 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2024 13:26

İzmir'in Konak ilçesinde, hastanedeki yakınlarını ziyarete gidenlerin içinde bulunduğu otomobil, yokuş inerken bariyeri aşıp 5 metre yüksekliğindeki köprüden düştü. Kazada, araçtaki 5 kadından 3'ü öldü, 2'si ise yaralandı.

Haberin Devamı

Eşrefpaşa'dan İkiçeşmelik yönüne giden sürücüsü henüz öğrenilemeyen 35 CBA 796 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle yaklaşık 6 metre yükseklikten alt geçide düştü.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Hastane ziyareti yolunda facia gibi kaza 3 ölü, 2 yaralı

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ters dönen otomobildeki 3 kadının hayatını kaybettiği, 2 kadının ise yaralandığı belirlendi.

Hayati tehlikesi bulunan yaralılar, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

KAZADA HAYATINI KAYBEDENLER BELİRLENDİ

Haberin Devamı

İzmir'de otomobilin bariyeri aşıp köprüden düştüğü kazada yaşamını yitiren 3 kişinin Samire Kaya (48), Sadiye Bulut (72) ve Gülistan Fidan (48) olduğu belirlendi. Ölen 3 kişinin de arka koltukta oturdukları ve ev kadını oldukları belirtildi.

STAJYER SÜRÜCÜYMÜŞ

Kazada yaralanan sürücü Sibel Bulut (42) ve yan koltukta oturan Fatma Öner'in (35) hastanedeki tedavileri sürerken, hayatı tehlikeleri bulunduğu bildirildi. Sürücü Sibel Bulut'un, 1 yıllık ehliyetinin bulunduğu ve stajyer sürücü olduğu ortaya çıktı.

 

Hastane ziyareti yolunda facia gibi kaza 3 ölü, 2 yaralı

FRENE BASMIŞ, TUTMAMIŞ

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri kaza yerinde inceleme yaptı. Otomobilin giriş yönünde herhangi bir fren izine rastlanmadı. Sürücü Sibel Bulut'un ilk ifadesinde, frene bastığını ancak tutmadığını söylediği öğrenildi. Herhangi bir teknik hatanın olup, olmadığının tespiti için otomobilde uzmanlar tarafından inceleme yapılacağı belirtildi.

Öte yandan Samire Kaya, Sadiye Bulut ve Gülistan Fidan’ın cenazeleri, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KURYE: OTOMOBİL ÖNÜME DÜŞTÜ

Haberin Devamı

Kurye Kubilay Beceren (30), "Battıçıktıda ilerlerken bir anda yukarıdan otomobil önüme düştü. Yardımcı olmaya çalıştık. 2i kişi sağdı. Otomobil üzerime düşebilirdi" dedi.

Hastane ziyareti yolunda facia gibi kaza 3 ölü, 2 yaralı

Otomobilin alt geçide düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!