Harun geliyor Karun oluyor

Güncelleme Tarihi:

Harun geliyor Karun oluyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2014 01:37

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, “İstanbul uzaktan kumanda ile Ankara’dan yönetilmeyecek, İstanbul artık İstanbul’dan yönetilecek” dedi.

Haberin Devamı

Ataşehir’de, Deniz Gezmiş Parkı’nda binlerce partiliye seslenen Sarıgül, sözlerine, “Bu güzel alanı, barış adına, özgürlük adına onurlandıran bütün vatandaşlarımızı hiçbir siyasi parti gözetmeden selamlıyorum. Bugün burada, barışı, demokrasiyi ve İstanbul’da bir değişim hareketini görüyorum” diyerek başladı. Konuşması sık sık “Çare Sarıgül”, “El ele, kol kola, omuz omuza” ve “Halkçı Sarıgül” sloganlarıyla kesilen Sarıgül, Kadir Topbaş’ın 10 yıldır İstanbul’da belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak şunları söyledi:

AYAZAĞA’DA YAPTIM

“Harun olarak geliyorsunuz daha sonra Karun oluyorsunuz. 30 Mart akşamından sonra 2-B’ler, orada kim oturuyorsa o yurttaşımıza sembolik bir rakamla usulen satılacak. Ayazağa’da ben bunu yaptım. Biz hepimiz, ilçe başkan adaylarımızla birlikte ocakları söndürmeye değil, ocakları tüttürmeye geliyoruz. İnşallah 30 Mart akşamından sonra büyükşehir belediyesi Ataşehir’e gelecek. Yıllarca cefasını çektiniz, inşallah bundan sonra sefasını süreceksiniz. Topbaş, ‘İstanbul dünyanın kongre merkezi olacak’ demişti. 20 yıldan beri İstanbul’un Anadolu Yakası’na kaç tane kongre merkezi yaptınız? İstanbul olimpiyat şehri olacak dediniz. Ne zaman olacak? Koskoca olimpiyatlara Türkiye’den sadece 6 tane evladımızı gönderiyorsunuz. Çünkü siz bu işlerle meşgul değilsiniz. Ne işlerle meşgulsünüz? Evdeki kutularla meşgulsünüz. Yemezler. Bu halkı artık kandıramazsınız. Vakit geldi. Oyun bitti, oyunu bitirdik.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!