Hapse girmiyorum

Güncelleme Tarihi:

Hapse girmiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2008 00:00

Yeşim Salkım, Güzide Duran'la mahkemelik olmuş ve bu davayı kaybetmişti. Hapse gireceği söylenen Salkım'dan açıklama geldi.

Haberin Devamı

Yeşim Salkım fotoğrafları için tıklayın...

Güzide Duran'a "Devede de boy var, ama eşek çekiyor" diyerek hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Yeşim Salkım 1 ay 1 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın bir daha suç işlemeyeceği yönünde kanaat oluştuğunu belirterek verilen cezanın ertelenmesine karar verdi. Bu kararın ardından Yeşim Salkım'ın mahkum edileceği haberlerinin çıkması üzerine Salkım'ın menajerinden açıklama geldi;

BASIN ve MEDYA KURULUŞLARININ DİKKATİNE 

İSTANBUL 3.SULH CEZA MAHKEMESİ’NİN 2006/802 sayılı dosyası ile ilgili olarak medya ve basında “YEŞİM SALKIM HAPSE GİRECEK….” şeklinde hatalı; tamamen mahkeme kararının yanlış ve eksik yorumlanmasından kaynaklanan haber ve yorumlar yayınlanmaktadır. İSTANBUL 3.SULH CEZA MAHKEMESİ, YEŞİM SALKIM’ ın GÜZİDE DURAN’a söylediği iddia edilen “DEVEDE DE BOY VAR AMA EŞEK ÇEKİYOR” şeklinde basında yer alan bir beyan ile ilgili olarak YEŞİM SALKIM hakkında “1 AY 1 GÜN HAPİS CEZASINA ve BU CEZANIN ERTELENMESİNE..” karar vermiştir.YEŞİM SALKIM tarafından söylendiği iddia edilen “DEVEDE DE BOY VAR AMA EŞEK ÇEKİYOR” şeklindeki beyanda cezayı gerektirici bir hakaret unsuru yoktur. Medya ve basında bu söz ve beyandan çok daha ağır söz ve beyanlarla, yazılarla ilgili olarak takipsizlik ve/veya beraat kararı verilmekte iken; içeriğinde hiçbir hakaret unsuru olmayan bu atasözü ile ilgili karar Tarafımızca haksız ve isabetsiz bulunmuştur. Bu nedenle Bu karar TARAFIMIZCA TEMYİZ EDİLECEKTİR.Ortada YEŞİM SALKIM’IN HAPSE GİRMESİ GİBİ BİR DURUM YOKTUR.
Medya, basın ve kamuoyuna bildiririz.

Haberin Devamı

YEŞİM SALKIM Adına Menajeri

ÖZGÜR ARAS

 "EVLİLİĞİMİ BİTİRDİĞİ İÇİN SÖYLEDİM" DEMİŞTİ Yeşim Salkım, daha önce mahkemede verdiği ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemişti. Kendisinin İlker İnanoğlu ile evlendikten sonra Güzide Duran'ın evlilikleri hakkında ileri geri konuştuğunu iddia eden Yeşim Salkım, "Deniz Akkaya ile yaptığı konuşmada, 'Bu kadında ne buldu da onunla evlendi' ve benzeri sözler söyledi. Bu sözleri evliliğime ve şahsıma hakaret olarak algıladım. Ve neticede de evliliğimi bitirdiği için ben de bu sözleri sarfettim" demişti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!