Hangi sergiye gitsek

Güncelleme Tarihi:

Hangi sergiye gitsek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2007 14:15

Yavaş yavaş sergi sezonunun sonu yaklaşıyor. İşte sezon bitmeden gidebileceğiniz sergilerden seçmeler.

Haberin Devamı

Hangi sergiye gitsek
Aloş'un 50 yılı
Aloş lakaplı çağdaş sanatçılarımızdan Ali Teoman Germaner'in 50 yıllık sanat hayatı boyunca ürettiği eserlerden oluşan retrospektif sergi İş Sanat Kibele 'de açıldı. Sergide Aloş'un heykellerinin yanı sıra desenleri, linolyum baskıları ile Paris'te William Stanley Hayter gravür atölyesinde yaptığı çinko baskıları var.
Tel: 0 212 316 15 80


Hangi sergiye gitsek
MS'i yenmek için resim yapmam gerek
Zühre Mostafavi'nin Pixel Düşleri adlı sergisi Ece Restaurant'ta açıldı.Sanatçı sergiyle ilgili şöyle diyor: "Yeteneklerimin dışında MS hastalığımı yenmem ve mutlu olabilmem için resim yapmam lazım. Çünkü bu MS hastalığımla mücadelem süresince renklerin, resim yapmanın inanılmaz katkısı olduğunu gördüm."
Ihlamurkuyu Mah. Petrol Yolu Cd. Soner Sk. No: 1,

Haberin Devamı


Hangi sergiye gitsek
İçinden adam çıkaran adam
Alpay Erdem, Penguen Dergisi'nde Ben adlı köşenin yazarı. Geçen ay "İçimden Adam Çıkardım" adlı stand-up gösterisine başlamıştı Kargart'ta. Çok beğenildi, bu ay da devam ediyor. Bu akşam 21.00'de izleyebilirsiniz.
Kadife Sokak 16 Kadıköy.  Tel:  0216 4491725-26

Hangi sergiye gitsek
Karıncayı bile incitmediniz mi?
Kurucu Koçanooğlu'nun Yazmadıklarım ile Karıncalar adlı sergisi insanın empati kapasitesini sorguluyor, umutlar ve kaygılarla ilgili durum tespiti yapıyor. Karıncayı dahi incitmedik demek, masumiyetimizin bir kanıtı olabilir mi diye soruyor. 26 Mayıs'a dek Galeri Apel'de izlenebilir.
Tel: 0212 292 72 36

Hangi sergiye gitsek
Kendine ait bir mülkte dolaşıyor
Mehmet Güleryüz son dönem 24 adet eserinden oluşan sergisini şöyle anlatıyor: "Sergiye bir kavram, ad vermedim. Böyle olunca da kavramı yok deniyor. Resimlerin iç meseleleri var ve ben bu meselelerde bir yerlere gidiyorum. Kendime ait bir mülkte dolaşıyorum." 9 Haziran'a kadar Tevfik İhtiyar Sanat Galerisi'nde.
Tel:0 212 224 74 31

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!