Hamile eşini evden kovan ailesini rehin aldı

Güncelleme Tarihi:

Hamile eşini evden kovan ailesini rehin aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2008 12:19

GAZİANTEP'te iş bulamadığı için bunalıma girdiği belirtilen 22 yaşındaki Özgür Öztaş, kız kardeşi ve 2 aylık hamile eşini evden kovan babası 54 yaşındaki Hasan Öztaş'a sinirlenerek annesini, erkek kardeşini ve babasını bıçak ve tabancayla tehdit edip bir süre rehin tuttu.

Haberin Devamı

Yeşilevler Mahallesi'nde Telekom'dan emekli olan babası Hasan Öztaş ile birlikte oturan evli Özgür Öztaş, 4 ay önce askerden döndü. Bu sürede iş bulamayan Özgür Öztaş, iddiaya göre psikolojik sorunlar yaşadı. Özgür Öztaş, yine iş aramak için bu sabah dışarı çıktı. Hamile eşi 19 yaşındaki Zeynep, bir süre sonra Özgür Öztaş'ı arayarak babasının kendisini ve kız kardeşi 26 yaşındaki Öznur Öztaş'ı evden kovduğunu söyledi.

Buna öfkelenen Özgür Öztaş, bir yerlerden temin ettiği tabanca ve bıçakla babasının evine gitti. Öztaş, babası Hasan Öztaş ile kavga etti. Özgür Öztaş, daha sonra babası Hasan Öztaş'ı, annesi 52 yaşındaki Yasey Öztaş'ı ve erkek kardeşi 27 yaşındaki Özgül'ü öldürmekle tehdit ederek, silahla rehin aldı. Komşuların ihbarı üzerine gelen polisler Hasan Öztaş'ı yaklaşık 1 saatte sakinleştirebildi. Gözaltına alınan Öztaş, iş bulamadığı için sorunlar yaşadığını, buna rağmen babasının sürekli sorun çıkarıp, eşi ve kız kardeşini evden kovduğunu, annesine de eziyet ettiğini iddia etti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!