Hamile eşini buraya gömmüş

Güncelleme Tarihi:

Hamile eşini buraya gömmüş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2022 07:00

12 gün önce eşinin kuzenini öldürmekten tutuklanan cinayet zanlısı Nasır A.’nın, kayıp olarak aranan eşini de öldürüp evlerinin arkasındaki sazlığa gömdüğü ortaya çıktı. Polisin kuzen cinayetinin ardından yaptığı titiz çalışması sonucu ortaya çıkan korkunç olayla ilgili aynı aileden 6 şüpheli daha gözaltına alındı.

Haberin Devamı

MERSİN Erdemli’ye bağlı Akdeniz Mahallesi Uygur Sokak’taki evde oturan yabancı uyruklu Nasır A., 8 Ocak günü, eşinin kuzeni Muhammet A.’yı (22) odunla döverek ağır yaraladı. Şuuru kapalı olarak hastaneye kaldırılan Muhammet A. kurtarılamadı. Polisin yaptığı çalışma sonucu şüpheli Nasır A. yakalanıp gözaltına alındı. Nasır A., çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6 KİŞİ GÖZALTINDA

Cinayetten sonra araştırma yapan polis ekiplerinin dikkatini, Nasır A.’nın eşinin ortada olmadığı çekti. Polisler, genç kadının yeğeniyle görüştü. Yeğeni, 4 aylık hamile Rim A.’yı (23) en son 22 Aralık'ta gördüğünü, o günden sonra bir daha hiç görmediğini söyledi. Kadından çevredeki hiç kimsenin haberi olmaması üzerine araştırmasını sürdüren polis ekipleri, zanlı Nasır A.'nın eşini de öldürdüğünü değerlendirerek diğer aile bireyi 6 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden biri, Nasır A.’nın karısını öldürüp evlerinin 150 metre arka kısmında bulunan briket fabrikasının bahçesindeki sazlık alana gömdüğünü söyledi. Bunun üzerine önceki gün bu bölgede kazı yapan polis ekipleri, hamile kadının cesedini buldu. Gömüldüğü yerden çıkarılan kadının bedeni, polis ve savcının incelemesinin ardından cenaze aracı ile hastane morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

‘ŞİFREYİ VERMEDİ’ İDDİASI

Cinayetten sonra Nasır A.’ya yardım ettiği ve olayı bilerek gizlediği iddia edilen 6 şüphelinin Emniyet’teki işlemleri sürerken, tutuklu bulunan cinayet zanlısının eşini sosyal medya hesaplarının şifresini vermediği için çıkan tartışmada sert bir cisimle darp ederek öldürdüğü ileri sürüldü. Nasır A.’nın, önce karısını sonra da görgü tanığı bırakmamak için kuzenini öldürdüğü üzerinde duruluyor. Mahalle sakinleri de olay karşısında şoke olduklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!