Hakem döven Aksarayspor Başkanı serbest

Güncelleme Tarihi:

Hakem döven Aksarayspor Başkanı serbest
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2008 12:26

BATMAN’da dün oynanan Türkiye 3'üncü Futbol Ligi 1'inci grup Batman Petrolspor- Aksarayspor maçında yan hekem Tolga Bakal’ı döven ve 3 yıl hak mahrumiyeti almasına rağmen maça sahte kimlikle geldiği anlaşılan Aksarayspor Kulüp Başkanı Yaşar Özçiftçi, gözaltında ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Hakem Bakal’ın ise hastaneden 10 günlük rapor aldığı belirtildi.

Batman’da dün oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle 88'inci dakikada hakem tarafından tatil edilen Batman Petrolspor- Aksarayspor maçının 87'nci dakikasında yan hakem Tolga Bakal’ı dövdüğü için gözaltına alınan Aksarayspor Kulüp Başkanı Yaşar Özçiftçi, karakolda ifade verdi. Özçiftçi'nin saldırıssına uğrayan yan hakem Bakal isehastaneden 10 günlük rapor aldı. Hakemin hayati tehlikesi bulunmadığı için Aksarayspor Kulüp Başkanı Özçiftçi, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayı kınayan Petrolspor 2'nci Başkanı Oğuzhan Öney, hakemlere yapılan çirkin saldırıların son bulmasını istedi.

MAÇA SAHTE KİMLİKLE GİRMİŞ

Batman Petrolspor’un 3- 2 önde götürdüğü maçın 88’inci dakikasında Aksarayspor’dan Cem’in attığı golün ofsayttan olduğunu belirten yardımcı hakem Tolga Bakkal bayrak kaldırınca, maçın orta hakemi İlker Aydın golü iptal etti. Bunun üzerine yedek kulübesinde oturan Aksarayspor Kulüp Başkanı Yaşar Özçiftçi, bir anda yan hakem Bakkal’ın üzerine yürüyerek yumruklayıp yere serdi. Yaşanan olay üzerine orta hakem İlkay Aydın, yardımcısının maça devam edemeyeceği gerekçesiylye karşılaşmayı tatil etti.

Aksarayspor Başkanı Yaşar Özçiftçi’nin daha önce de sahalarda olay çıkardığı gerekçesiyle Futbol Federasyonu tarafından 3 yıl hak mahkumiyeti cezası aldığı ve bu maça da Murat Özçiftçi adına düzenlenmiş sahte kimlikle girdiği belirlendi..
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!