Hainlerle çatışıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Hainlerle çatışıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2012 00:00

Evli ve 2 çocuk babası olan 41 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Kamil Çelikkaya, 1 yıl önce Hakkâri’deki görevine başlamıştı.

Haberin Devamı

Çelikkaya’nın önceki gece 23.00 sıralarında eşi Elif’i arayarak, “Hakkınızı helal edin, şu an çatışma halindeyiz ve ateş altındayız. Hainler her taraftan saldırıyor. Ateş altındayız, her taraftan mermiler geliyor, patlamalar oluyor. Allah yardımcımız olsun” dediği ve bir daha da telefonuna cevap veremediği öğrenildi.

ŞEHİT ASKERDEN YÜREK BURKAN TELEFON / WEB TV 

Şehit Jandarma Er Metin Çevik’in, Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi Başören köyündeki evinde hüzün var. Baba Recep Çevik oğlunun 22 Ağustos’ta tezkere almaya hazırlanırken şehit olduğunu belirterek “Ama biliyordu böyle bir şey olacağını. Baskın olacağı yönünde ihbarlar geliyormuş. Kaç gündür tetikte bekliyorlardı. Resmen söylenmiş yani bu” dedi.

Şehit Uzman Çavuş Ahmet Kurak’ın, Malatya’daki evine gelen asker, baba Mustafa Kurak’a acı haberi verdi. Kurak, Tunceli’de vatani görevini yaparken, çığ altında kalmış ve yaralı kurtarılmıştı. ? 21 yaşındaki Jandarma Er Burak Mevlüt Tütüncüoğlu’nun şehit düşmesi memleketi olan Çorum’un Alaca İlçesi’ni yasa boğdu.

Şehit jandarma Er Hakan Oktay’ın Ordu’daki baba evine ateş düştü. Şehit babası Bahri Oktay, “Bir  erkek evladım daha var. Onu da aynı onun birliğe alırlarsa gönderirim. Eğer alırlarsa ben de giderim” dedi.

Jandarma Er Yaşar Karadağ’ın Diyarbakır’daki ailesi Türk bayraklarıyla donatıltıkları evlerinde Zazaca ağıt yaktı. Şehidin babası Cuma Karadağ, “Vatan sağ olsun. Söylenecek hiç bir şey oğlumu geri getirmez” dedi. Şehit korucular Ferik Çiftçi ve Cabbar Duman, Hakkari Dağ ve Komando Tugayı’nda dün düzenlenen törenin ardından Geçimli köy mezarlığında toprağa verildi.

Son  sözleri

Haberin Devamı

Şehit Metin Çevik’in kız kardeşi Cansel Çevik ağabeyinin fotoğrafına bakıp gözyaşı döktü. Şehit Yaşar Karadağ’ın babası Cuma Karadağ, Diyarbakır’ın Kuyu köyündeki evinin damında taziyeleri kabul etti.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!