Haftanın kahramanı fotoğraf

Güncelleme Tarihi:

Haftanın kahramanı fotoğraf
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Üniversitelerin fotoğraf kulüpleriyle profesyonel fotoğrafçılar Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde ‘‘Fotoğraf Günleri’’ çerçevesinde buluşuyor. Etkinlik, fakültenin Nişantaşı kampüsünde bugünden itibaren 8 Mayıs'a kadar devam edecek.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Fotoğraf Kulübü (MİFOK) tarafından düzenlenen ‘‘Fotoğraf Günleri’’ne haber ve tanıtım fotoğrafçılığının önde gelen isimleri konuk oluyor. Cemil Ağacıkoğlu, Ersin Alok, Mehmet Emin Altan, İsa Çelik, O. Cem Çetin, Gültekin Çizgen, Haluk Çobanoğlu, Kutup Dalgakıran, Fethi İzan, Ali Öz, Alaaddin Savaş, Mehtap Yücel ve Yücel Tunca etkinliğe katılacak isimlerden bazıları.

‘‘Fotoğraf Günleri’’nde Bilgi Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Mimar Sinan Üniversitesi fotoğrafçılık kulüpleri dia gösterileri yapacaklar. Fotoğraf alanında iletişimi güçlendirmek için 2000 yılında düzenlenmesi öngörülen ‘‘Üniversitelerarası Saydam Günleri’’ projesi üzerine de konuşulacak.

‘‘Fotoğraf Günleri’’ etkinliğini düzenleyen MİFOK, üyelerinin ortak çalışması ürünü oluşan ‘‘Çocuklar’’ konulu bir dia gösterisi sunacak. Ayrıca okulun sergi salonunda ‘‘Işığın Hikayesi’’ adlı bir sergi açılacak. Ekimizde zaman fotoğraflarını ve haberlerini gördüğünüz MİHA üylerinden bazılarının da bu sergiye fotoğraflarıyla katıldıklarını belirtelim.

Ayrıntılı bilgi için:(0212) 241 20 74'den Sevil Özdemir ya da Başak Çaka

‘FOTOĞRAF GÜNLERİ’NDE BUGÜN

12.30 Açılış

13.00 Yücel Tunca (Bir Jurnalcinin Anıları)

14.00 M.Ü İletişim Fak. Fotoğrafçılık Kulübü (MİFOK) ‘‘Çocuklar’’

15.00 Kutup Dalgakıran (Seçmeler)

16.00 Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğraf Kulübü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!