Gözyaşları durmuyor

Güncelleme Tarihi:

Gözyaşları durmuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2014 11:23

Çağlayan Adliyesi'nde, oğlu Dursun Zehir'in açtığı ateşle hayatını kaybeden Hanime Arslan'ı koruduğu sırada şehit olan polis memuru Emrah Taşdemir, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından cenazesi memleketi Tokat'a gönderildi. Törende, Taşdemir'in yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki törene, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, ağabeyi Muzaffer Taşdemir, halası Iraz Gür katıldı. Törende bir konuşma yapan İstanbul Valisi Mutlu, şehit Taşdemir'in ailesi ve meslektaşlarına başsağlığı diledi. Törende, Emniyet Müdürü Altınok da bir konuşma yaparken, Taşdemir'in yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Taşdemir'in cenazesi törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi.

CENAZE TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR

ADLİYE ÇIKIŞINDA SALDIRMIŞTI

Çağlayan Adliyesi'nde, Dursun Zehir, duruşma çıkışı babasından 2011 yılında boşanan ve barışma teklifini kabul etmediği öne sürülen annesi Hanime Arslan'ı(43) kurşun yağmuruna tutmuştu. Açılan ateşte Hanime Arslan ve koruma polisi Emrah Taşdemir(27) hayatını kaybederken, adliyenin özel güvenliğinde görevli bir kişi de yaralanmıştı. Dursun Zeyir olaydan sonra yakalanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!