Görme engelli Ece ölümden döndü

Güncelleme Tarihi:

Görme engelli Ece ölümden döndü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2009 12:59

RİZE’de doğuştan iki gözü de görmeyen 5 yaşındaki Ece Su Mete, 5'inci kattan beton zemine çakıldı. Minik Ece olayı sadece bacağındaki kırık ve vücudundaki ezilmelerle atlattı.

Olay bugün saat 11.00 sıraları’nda Müftü Mahallesi Yenişehir Caddesi üzerindeki Yuvam Apartmanı’nda meydana geldi. 5 katta oturan dedesi Şeref Kara’nın evinde kalan ve doğuştan gözleri görmeyen 5 yaşındaki Ece Su Mete, kimsenin olmadığı sırada kanepenin üzerine çıktı ve açık olan pencereden sarkınca düştü. Beton zemine çakılan Ece, Rize 82’inci Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ayağı kırılan ve dalağı ezilen çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Rize Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri evde inceleme yaptı. Çocuğun düştüğü yerde bir saç tokası olduğu görüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

6 AYLIK DOĞMUŞ

Çocuğunun düştüğü haberini alarak hastaneye gelen anne Ayfer Mete sinir krizi geçirdi. Kızının 6 aylık dünyaya geldiğini belirten Ayfer Mete, doktorların yaşamasını mucize olarak değerlendirdiklerini, ancak Ece'nin uzun süre kaldığı kuvözlerde yaşama tutunmayı başardığını gözlerinin ise görmediğini anlattı. Gözyaşı döken Ayfer Mete’yi komşuları sakinleştirmeye çalıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!